Vedete din Romania

#smiley #laura cosoi #. marius moga

Smiley si Laura Cosoi se muta din casa lui Moga

Gasca lui Marius Moga se sparge. Casa din Pipera in care Smiley, Marius si Iulian Moga locuiau impreuna cu prietenele va fi parasita in curand. Solistul trupei Simplu si Laura Cosoi planuiesc sa se mute singuri in Cernica.

Vila in care locuiau cei sase, cu o chirie de 3.000 de euro pe luna, va fi in curand parasita . Marius Moga si Smiley isi construiesc amandoi case intr-o zona rezidentiala VIP la Cernica.

Smiley si Laura vor fi vecini cu Moga si Iulia Vantur , dar si cu Andreea Banica, Andra si Catalin Maruta, dar si Mihai de la Akcent. Casa lor nu este inca gata, cei voi se vor muta dupa ce totul va fi finisat.

Alaturi de casa, Smiley a investit si intr-o masina noua, un Mercedes GLK, de 50.000 de euro.

Solistul trupei SIMPLU a explicat ca mutarea si noul sau studio nu ar trebui privite ca semne ale unei rupturi intre el si Marius Moga.

"Dorinta de a-mi face propriul studio a fost suficienta pentru a fi speculata de presa. Am vrut sa fac si alte proiecte. E vorba despre nevoia de exprimare artistica diferita. Cu Marius voi lucra in continuare. In plus, ii cer mereu parerea si stiu ca intotdeauna imi va da un sfat dezinteresat, precum si un sfat profesionist. Asadar, intre mine si Moga nu exista nici o ruptura. Facem o echipa foarte buna", a declarat Smiley pentru Click!


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare