Vedete din Romania

#sarcina Gina Pistol #Gina Pistol mamica # smiley tatic # gina pistol insarcinata #smiley

Smiley si Gina Pistol vor deveni parinti. “Noi inseamna trei” VIDEO

Smiley si Gina Pistol au facut anuntul asteptat de toata lumea. Cei doi indragostiti se pregatesc sa devina parintii unei fetite.

 

Intr-un video postat pe contul de YouTube al lui Smiley, cantaretul si Gina Pistor au raspuns numeroaselor intrebari puse de fani de-a lungul timpului, despre relatia lor. Cu aceasta ocazie, cei doi au dezaluit ca  urmeaza sa devina parintii unei fetite. 

Cei doi au realizat un interviu intre ei si au facut numeroase dezvaluiri interesante despre ultimii trei ani, de cand sunt impreuna.

„A inceput joaca! Suntem fericiti, ne simtim si mici, si mari, radem, dar si plangem de emotii, incepem sa ne conturam un Acasa al nostru. Impartim cu voi, prin acest video, bucuria noastra care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar si la propriu. Multumim de rabdare, de sustinere si de mesaje", a scris Smiley in descrierea video-ului.

Cei doi au facut numeroase dezvaluriri despre inceputurile relatiei lor, dar si despre faptul ca urmeaza sa devina parinti. Despre aceasta noua etapa din viata lor, Gina Pistol a declarat: „Ma bucur ce traiesc acum si vreau sa copilaresc alaturi de copilul meu. Vreau sa fiu prietenul copilului meu, asa vad eu o mama cool".

”Noi doi vom deveni parinti. Eu inca procesez informatia. Usor, usor incep sa realizez ca vor aparea multe schimbari in viata noastra. Trebuie sa modific putin casa, sa imi schimb putin programul, dar cred ca cele mai multe schimbari vor veni in viata Ginei”, a marturisit Smiley, vizibil emotionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare