Vedete din Romania

#smiley #showbiz #dani otil #razvan simion #vedete intern #Bartos

Smiley si Bartos, in competitie cu Razvan si Dani. Cine vrei sa castige?

Smiley si Pavel Bartos, de la "Romanii au talent", si Razvan si Dani, de la "X-Factor" - doua cupluri celebre de prezentatori de la doua emisiuni la fel de celebre difuzate de doua televiziuni diferite. E, fara indoiala, o competitie acerba, insa just ar fi ca singurul castigator sa fie publicul.

Smiley si Pavel Bartos, cantaretul si actorul


Sursa foto: radardemedia.ro

Smiley si Pavel Bartos vor prezenta din aceasta toamna al cincilea sezon al emisiunii "Romanii au talent", de la Pro TV. Cei doi petrec foarte mult timp impreuna, ei fiind colegi si la "Vocea Romaniei", si par cei mai buni prieteni.

Smiley, cel pe care putini il cunosc pe numele sau adevarat - Andrei Tiberiu Marina -, a marturisit ca Pavel este antidotul perfect impotriva supararii: in preajma lui nu ai cum sa fii decat vesel. "Pavel este specialist in terapia prin ras! Daca il ai langa tine nu poti sta suparat nicio clipa. De asta imi place sa-l am mereu prin preajma", a spus Smiley pentru perfecte.ro.

Dincolo de asta insa, mai sunt cateva lucruri care nu se vad din fata micului ecran. Spre exemplu, faptul ca, desi cei doi prezentatori sunt extrem de spontani, ei au si texte scrise pe care le citesc de pe prompter. Pe de alta parte, in pauze, cei doi se tachineaza cu juratii, fac glume si interactioneaza cu spectatorii din sala. Publicul ii indrageste si datorita faptului ca sunt mereu deschisi la fel si fel de clovnerii simpatice.

Sursa foto: romaniiautalent.protv.ro

Ba, chiar, la ultima editie a emisiunii "Romanii au talent", cei doi au lansat si o piesa devenita lait-motivul show-ului, "Cu fuioru'".

CITESTE SI:

Ce meserii ar fi avut vedetele daca nu ar fi fost celebre
Cele mai elegante vedete ale anului 2014
3 femei frumoase din showbiz care iubesc infractori


Razvan si Dani, colegi si prieteni de cand se stiu

Sursa foto: libertatea.ro

De cealalta parte a baricadei, un alt cuplu de prezentatori are menirea de a dinamiza emisiunea "X-Factor" de aceasta data. Razvan si Dani sunt prieteni din copilarie, au locuit in acelasi bloc, au fost colegi de clasa si chiar de banca. Cei doi au ajuns cunoscuti in special datorita emisiunii matinale "Neata cu Razvan si Dani", care are mai bine de sase ani de cand este difuzata. Daca Pavel Bartos si Smiley au ajuns sa se cunoasca mai bine atunci cand au devenit colegi de munca, e clar ca Razvan Simion si Dani Otil au mult mai multe in comun. Se cunosc de peste trei decenii, au impartit camera de camin atunci cand au fost studenti si de cand muncesc sunt tot impreuna. Au o chimie speciala intre ei, se inteleg din priviri, iar in timpul emisiunii nu au nevoie de prompter pentru a-si spune replicile, scrie paginademedia.ro.

Sursa foto: xfactor.a1.ro

Spre deosebire de celalalt cuplu de prezentatori, Razvan si Dani sunt putin mai rigizi si cu greu se abat de la desfasuratorul emisiunii. Pana si costumatiile lor sunt mult mai serioase decat cele imbracate de Smiley si Pavel. Cu toate astea, popularitatea antenistilor este in crestere, astfel ca e greu de anticipat cine va castiga din competitia Smiley&Pavel Bartos versus Razvan&Dani.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare