Vedete din Romania

# concert Smiley mall # concert smiley #smiley

Smiley, concert cu intrare libera in mall! Cand si unde are loc

Smiley, cel mai iubit artist al momentului, va sustine un concert in mall, cu intrare libera. Concertul are loc pe 1 septembrie si este sustinut cu ocazia aniversarii unui an de existenta a mallului ParkLake din Bucuresti.

Concertul Smiley are loc vineri, 1 septembrie, incepand cu ora 20:30. Inainte de concert, bucurestenii vor fi intâmpinati cu un prosecco si cu un Candy Bar.

ParkLake le pregateste bucurestenilor o multime de surprize, printre care amintim: mii de vouchere cadou, tombola aniversara care va oferi prin tragere la sorti un Land Rover Discovery si multe premii pe loc, in valoare totala de peste 80.000 de euro.

Aniversarea continua sâmbata, 2 septembrie, cu parada naturii intr-un show special dedicat vizitatorilor centrului comercial. intre orele 17:00-19:00 artisti de peste hotare au pregatit pentru publicul din ParkLake o reprezentatie rupta din povestile fantastice, de la inaltime. Flori incântatoare si fluturi cu aripi de matase vor defila intr-o parada ce promite sa fie cel putin surprinzatoare.

Duminica, 3 septembrie, intre orele 12:00 si 13:00, copiii sunt asteptati sa participe la spectacolul organizat de teatrul Excelsior, iar de la ora 17:00, toti doritorii, cu mic, cu mare, sunt invitati sa se intâlneasca cu cele mai frumoase Statui Vivante care si-au dat intâlnire la Park Lake.

In perioada 1 septembrie – 30 septembrie, pe parcursul intregii luni aniversare, ParkLake Shopping Center ofera 3000 de vouchere cadou si mii premii, printre care se numara si trei telefoane mobile Iphone 7 oferite saptamânal, dar si un Land Rover Discovery. Valoarea totala a premiilor este de peste 80.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului