Vedete din Romania

#proiecte #smiley #colaborare #eurovision #Cezar Ouatu

Smiley, colaborare inedita cu reprezentantul Romaniei la Eurovision

Carismaticul cantaret Smiley le pregateste fanilor sai o noua surpriza. Artistul a inceput o colaborare cu reprezentantul Romaniei la Eurovision, tenorul Cezar Ouatu.

Smiley a marturisi ca are incredere in Cezar Ouatu si crede ca acesta va avea o prestatie foarte buna la concursul Eurovision 2013, care se va desfasura anul acesta in Suedia.

"Il cunosc pe Cezar de mai multa vreme si il consider un artist talentat, cu o voce unica si o tehnica foarte buna. In prezent, lucram impreuna la cateva piese in care muzica pop se impleteste cu opera intr-un mod armonios. Nu-mi place sa fac predictii, dar sunt convins ca va avea un moment foarte bun", a declarat Smiley.

In ceea ce priveste participarea sa la Eurovision, Smiley a marturisit ca unul dintre principalele motive care il impiedica sa concureze la acest eveniment este lipsa de timp.

"Nici sa vreau, nu am timp. Am foarte multe proiecte in desfasurare si incerc sa ma organizez foarte bine incat sa le duc pe toate la bun sfarsit", a precizat cantaretul.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare