Vedete din Romania

#smiley #depresie

Smiley a vorbit despre depresie: „Prietenii nu stiau ce se intampla cu mine! Acum sunt bine, mi-am revenit”

Chiar daca a mai aparut in diferite filme si este un artist stiut de toata lumea, Smiley joaca pentru prima data in rolul principal al unei pelicule.

 

„Odata pentru totdeauna” este un film regizat de Iura Luncasu, in care el a povestit despre dificultatile experimentate in lupta sa cu depresia prin ochii personajului Alex Zota, interpretat de Smiley.

„Filmul este compus din trei mini-povestiri care s-au intamplat in epoci diferite. Doua mi s-au intamplat mie, iar una fratelui meu. Fireste, cand trece o perioada de la ziua in care s-au intamplat aceste episoade, reusesti sa constati si hilarul situatiei, dispar foarte multe forme de dramatism”, a spus Iura Luncasu.

Regizorul a fost completat de Smiley, care a afirmat, potrivit celor de la Adevarul, ca povestea din film este una reala si ca are prieteni care au fost in depresie: „Neavand experienta de actor, a trebuit sa imi induc starea asta temporara si vreo trei luni nu am fost pe buna dispozitie deloc. Ma intalneam cu familia, cu prietenii si nu stiau ce se intampla cu mine. Acum sunt bine, mi-am revenit. Filmul e bazat pe o poveste reala. Am prieteni care au trecut prin asta sau si acum trec, slava Domnului eu nu am avut problema asta”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului