Vedete din Romania

#permis de conducere #masina #permis #laura cosoi #smiley #carnet de conducere

Smiley a ramas fara carnetul de conducere

Smiley este pieton timp de 30 de zile. Artistul a ramas fara carnetul de conducere, dupa ce weekendul trecut a fost oprit de o patrula a Politiei pentru ca a depasit viteza maxima legala.

Cantaretul se afla in apropiere de Craiova cand a fost tras pe dreapta pentru ca a incalcat viteza legala . Alaturi de el, in masina, era si iubita sa, actrita Laura Cosoi .

Desi Smiley nu a dat nicio declaratie despre incident, Laura Cosoi a tinut sa precizeze ca Smiley nu a fost surprins de radar, asa cum s-a speculat in presa, ci a depasit linia continua, din cauza unui camion care stationa aiurea. "Am avut o singura abatere , iar Smiley are permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile, nu 90 cum s-a spus." a declarat Laura Cosoi.

Cat despre cum se va descurca Smiley fara masina, Laura a marturisit ca nu poate face pe soferul pentru iubitul sau. "Eu nu am timp sa fac pe soferul pentru Smiley, am repetitii la teatru si un program incarcat. Am facut-o cu alte ocazii si e dificil sa tii pasul cu el", a marturisit Laura pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului