Vedete din Romania

Sistem canta pentru un kilogram de maculatura

Trupa Sistem a intrat in randul vedetelor care promoveaza campaniile sociale. Ei au inceput un turneu si, in locul biletelor de intrare, percep cate un kilogram de maculatura, povesteste Click.

Membrii formatiei Sistem au organizat un turneu, in mai multe licee din tara, ce promoveaza procesul de reciclare . Un kilogram de maculatura a fost pretul pentru biletul de intrare la un concert pe care formatia l-a sustinut ieri, in Sibiu. Elevii de la Colegiul “Gheorghe Lazar” au donat spre reciclare peste 200 kg de hartie , ziare, caiete si manuale vechi.

“Stim ca 40% din gunoiul care se aduna anual e format din cutii. Stim ca hartia asta o putem recicla. Daca reciclam o tona de hartie salvam 17 copaci . Iar asta e un lucru bun”, a spus unul dintre membrii trupei. Trupa Sistem si-au propus sa sensibilizeze generatia tanara, pornind de la un gest simplu: decat sa arunci o hartie pe jos, mai bine o duci la reciclat .


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului