Vedete din Romania

#demisie #tv #simona patruleasa

Simona Patruleasa, gonita din Antena 1 de Vranceanu-Firea?

Plecarea Simonei Patruleasa din Antena este inca subiect de speculatii in presa mondena din tara noastra, tot asa cum este si sosirea ei la pupitrul Stirilor TVR. Ultimul interviu acordat de fosta prezentatoare a Antenei 1 intareste presupunerea ca aceasta ar fi parasit trustul Intact din cauza Gabrielei Vranceanu Firea , cu care ar fi avut un conflict in urma cu cateva luni.

In cadrul materialului publicat de revista Unica in numarul sau din aceasta luna, Simona marturiseste ca isi doreste sa revina pe micul ecran, insa de aceasta data la un jurnal de stiri , la TVR. Ea marturiseste ca si-ar dori sa prezinte stirile impreuna cu Mihai Radulescu, a carui reactie agresiva nu o intelege:” Ma asteptam sa reactioneze cu demnitate, sa nu-i fie teama ca ar putea fi, cumva, inlaturat”, a declarat prezentatoarea pentru Unica.  

Ca raspuns la declaratiile fostei "anteniste", Mihai Radulescu a declarat pentru Evenimentul Zilei ca s-a "saturat de scandalul asta ca de mere acre" si ca isi vede de treaba, fiindca nu el trebuie sa ia decizia referitoare la schimbarile prezentatorilor de stiri. El a adaugat ironic ca pleaca in concediu de la 1 septembrie, astfel ca locul lui ramane liber si ar putea fi ocupat de Patruleasa.

Pozitia teleziviunii nationale in acest caz neaga sosirea Simonei Patruleasa la TVR1, ca prezentator principal al Jurnalului. "A existat o discutie initiala cu ea, cand a aparut scandalul din presa, dar nu s-a pus problema de stirile politice, ci de cele sportive. In continuare, nu se pune problema Stirilor propriu-zise si a postului lui Mihai Radulescu", au declarat reprezentantii TVR pentru EVZ.

O colega, de vina pentru plecarea din Antena 1

In acelasi interviu din Unica, prezentatoarea recunoaste pentru prima data ca plecarea sa din Antena a fost cauzata de un coleg. “Eu am plecat din Antena strict din cauza unei singure persoane, care nu e din conducere. Nu e vorba de sefi, e vorba de un coleg - si nu e obligatoriu sa fie o persoana de gen masculin. Era o perioada dificila pentru toata lumea din cauza crizei, cu reduceri de salarii, s-a scos din grila emisiunea de la GSP TV - nu era usor pentru nimeni. Acestea insa nu ar fi fost motive suficient de solide ca eu sa-mi dau demisia. A fost o picatura mult mai mare cea care a umplut paharul", a declarat Simona.

Potrivit Agentiei de presa mondena, Patruleasa ar fi avut in urma cu cateva luni un conflict cu Gabriela Vranceanu Firea , care s-ar fi desfasurat in cabina de machiaj a Antenei 1. Apropiatii fostei prezentatoare a stirilor sportive spun ca aceste discutii ar fi afectat-o foarte mult si pentru ca au facut-o sa creada ca este trecuta pe lista neagra a trustului, ar fi decis sa renunte la job-ul de la Antena.   

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare