Vedete din Romania

#afacere simona halep #simona halep #afacere

Simona Halep vrea sa dea lovitura cu o noua afacere! Cum vrea sa se imbogateasca sportiva

Simona Halep face bani si in afara terenului de tenis. Pe langa hotelul de lux pe care l-a deschis pe litoral, Simona vrea sa dea lovitura cu o noua afacere. Ea a investit pentru asta milioane de euro. Este vorba despre domeniul viticol de aceea sportiva a investit o suma uriasa in zona Ovidiu. Primarul orasului Ovidiu, George Scupra, spune ca Simona vrea sa investeasca aici si sa construiasca si o crama.

 

„Se intampla investitia deja. Vorbim despre Simona Halep. A investit in Ovidiu, in satul Culmea, si in acest moment este in stadiul de autorizatie de construire, asa ca in cel mai scurt timp probabil ca va demara si lucrarile.

Are deja o plantatie de vita-de-vie, alta urmeaza si isi va construi o crama.”, declara primarul George Scupra.

De altfel, acelasi primar George Scupra a dat asigurari ca Gica Hagi isi continua investitiile in Ovidiu.

„Hagi este un apropiat al comunitatii noastre, este cetatean de onoare. Businessul lui este in Ovidiu si va fi, in continuare, in orasul Ovidiu si e bine ca ma intrebati, pentru ca si locuitorii trebuie sa inteleaga foarte clar. Vorbim de doua lucruri total diferite, separate.

Farul, echipa care joaca in Liga I si este foarte bine ca este asa si ne bucuram ca este asa – Dobrogea avea nevoie de o echipa si un brand puternic –, si, pe de cealalta parte, vorbim despre Academia Gheorghe Hagi, scoala Gheorghe Hagi, pepiniera de copii talentati, care in continuare se afla in Ovidiu si se va afla in Ovidiu. Sunt doua entitati juridice separate.” a mai declarat George Scupra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului