Vedete din Romania

#mesaj simona halep #simona halep #simona

Simona Halep, mesaj pentru sportivii din Rusia: „Mi-e mila”

Pe 24 februarie 2022, Rusia a pornit atacul asupra Ucrainei, iar doar la cateva zile distanta, sportivii rusi au inceput sa fie interzisi la anumite competitii europene, iar cei care inca pot concur nu au voie sa aiba drapelul tarii lor.

 

In contextul razboiului din Ucraina, Simona Halep a vorbit atat despre ce se intampla in tara vecina, cat si despre ce patesc sportivii din Rusia.

„E dramatic, e ceva ce nu mi-am putut imagina vreodata ca o sa se intample. Saracii oameni, cei care sunt in cauza... Este foarte, foarte greu. Eu sper totusi sa se termine cat mai repede si sa nu fie alte victime. Am aceasta teama, pentru ca niciodata nu stii ce se poate intampla. Dar trebuie sa gandim totusi cat se poate de pozitiv si sa traim ziua de astazi. Mi se pare dramatic tot ce se intampla. Imi pare foarte rau pentru ceea ce traiesc ei acum. Nu cred ca trebuie sa-i judecam pe sportivii rusi. Nu cred ca au ceva in comun in afara de faptul ca sunt din acea tara. E greu sa spun eu ceva. Probabil o sa se decida mult mai multe chestii in perioada urmatoare, dar ei nu au nicio vina. Mi-e un pic mila de sentimentele pe care ei le traiesc acum, pentru ca nu e usor sa ti se ia steagul din fata numelui cand joci un sport individual si un sport destul de curat”, a spus Simona Halep la Telekom Sport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului