Vedete din Romania

#simona halep iubit #vedete intern #simona halep #showbiz

Simona Halep, ipostaza tandra cu iubitul sau!

Simona Halep a dat cartile pe fata. Sportiva romana nu isi mai ascunde relatia pe care o are cu fiul omului de afaceri Teia Sponte.

La inceputul lunii trecute, bunica Simonei Halep facea declaratii surprinzatoare. “Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Va spun drept. Nu sunt lucrurile deloc incurcate. Nu, nu. Daca nu stiam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taica-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toti la un loc. Eram prieteni toti acolo”, le-a marturisit bunica Simonei reporterilor Libertatea.

O fotografie intareste spusele femeii. Simona si-a facut un selfie in care apare intr-o ipostaza tandra in bratele lui Costa Sponte.

Fotografiile, dar si declaratiile pe care le-a facut atunci cand a refuzat sa ia parte la Jocurile Olimpice alimenteaza zvonurile potrivit carora cei doi s-ar indrepta spre pasul cel mare. „Motivul deciziei mele este ingrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care il poate implica virusul Zika. Dupa numeroase discuţii cu medici si familia, am ajuns la concluzia ca riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportiva si pentru sanatatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importanta pentru mine, nu pot risca sa nu imi pot cladi una proprie, dupa incheirea carierei in tenis”, si-a justificat Simona Halep decizia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare