Vedete din Romania

#vedete imtern #Simona Halep Jocuri Olimpice #zika #virusul zika #simona halep #jocuri olimpice #showbiz

Simona Halep, insarcinata? Motivul pentru care renunta la Jocurile Olimpice!

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon. Bucuroasa de noua reusita, Simona s-a aratat insa foarte ingrijorata din cauza virusului Zika si ca la finalul turneului din Anglia se va hotari, dupa ce va discuta cu medicii, daca va participa sau nu la Jocurile Olimpice, informeaza Reuters.

Ceea ce a surprins insa a fost faptul ca Simona a adus in discutie faptul ca virusul Zika ar afecta in special femeile insarcinate sau care isi doresc sa faca un copil.

“Trebuie sa ma informez foarte bine in legatura cu acest virus. Am intrebat multi medici despre Zika si va trebui sa discut din nou cu doctori dupa acest turneu (n.r. - Wimbledon). Am auzit ca, si daca nu esti insarcinata in momentul in care esti infectata cu virusul, atunci cand ramai insarcinata se va activa. Sunt foarte ingrijorata. Intentionez sa merg la Rio, dar trebuie sa ma asigur sa acolo este totul in regula si ca nu voi avea probleme. Atunci cand joc tenis sanatatea mea este cea mai importanta. Virusul este periculos pentru femei si multi sportivi s-au retras de la Rio din acelasi motiv. Este o dilema reala cand in joc este sanatatea, astfel ca deocamdata nu pot spune nimic. Dupa acest turneu va trebui sa ma hotarasc. Voi fi dezamagita daca va trebui sa ma retrag, pentru ca imi place mult ceremonia si imi place cum este sa fiu acolo alaturi de toti romanii. Jocurile Olimpice sunt importante pentru tara mea, dar sanatatea mea este cea mai importanta. Trebuie sa am grija de corpul meu", a spus Halep.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare