Vedete din Romania

# inel logodna simona halep # logodna simona halep # inel simona halep #iubit Simona Halep #simona halep #cerere in casatorie

Simona Halep a fost ceruta in casatorie. Ce inel superb a primit de la iubitul ei

Simona Halep este in al noualea cer. Sportiva a fost ceruta in casatorie de iubitul sau Toni Iuruc, cu care are o relatie din 2019. Tenismena este extrem de incantata ca in sfarsit va ajunge in fata altarului si le-a aratat fanilor sai de pe retelele de socializare imediat inelul de logodna.

 

Toni Iuruc, partenerul Simonei Halep, este un milionar machedon, care a mai fost casatorit de doua ori. Cei doi si-au facut aparitia pentru prima oara impreuna dupa finala castigata de jucatoarea din Constanta la Wimbledon, in 2019, in fata Serenei Williams.

Intrebata intr-un interviu ce ar alege intre iubire si tenis, Simona a fost pusa in mare dificultate. Iata ce raspuns a dat.

„Mama, intrebarea asta….Consider ca se pot imparti, daca stii si daca ai persoana potrivita langa tine. Daca te sustine in ceea ce faci, nu trebuie sa sacrifici nici iubirea, nici tenisul. Se completeaza foarte bine si iti ofera o liniste pe care nu am mai avut-o pana acum. Nu as sacrifica partea personala pentru tenis in momentul in care sunt acum, pentru ca am realizat mai multe decat mi-am imaginat vreodata. Partea sufleteasca e mereu mai importanta pentru mine decat jobul avut, in cazul meu tenisul', a raspuns Simona.

Surse foto: gds.ro, gsp.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului