Vedete din Romania

# premii simona halep # retragere simona halep #vedete intern #simona halep #showbiz

Simona Halep a anuntat: Ma retrag la...

Simona Halep, invitata la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro TV, a vorbit despre cariera sa, dar si despre momentul retragerii din tenis.

Numarul 3 WTA a vorbit despre rezultatele de anul acesta, despre perioadele mai bune, dar si cele mai putin bune si despre relatia cu antrenorul Wim Fissette, cu care tocmai a intrerupt colaborarea. "Am avut rezultate foarte bune. Ii doresc sa urce cat mai mult in cariera de antrenor. Chiar trebuie sa spun cum l-am anuntat? I-am dat mesaj si i-am multumit pentru tot, dar el nu mi-a raspuns. Eu vreau ca atunci cand ne intalnim la turnee, sa vorbim, sa fim asa cum am fost, sa ramanem prieteni. Viitorul meu antrenor va fi un roman, sigur. Mie imi place sa am langa mine un om care gandeste la fel", a declarat Simona Halep. 

Mai mult, sportiva a vorbit despre ceea ce isi doreste pentru viitor. Desi a infrant-o pe Serena Williams - una dintre cele mai longevive sportive si numarul 1 mondial in prezent - Simona spune ca nu vrea ca si cariera ei de jucatoare sa se intinda pe o perioada atat de lunga de timp. Astfel, Simona, acum in varsta de 23 de ani, sustine ca ar dori sa se retraga la 28-30 de ani, "cel mult". 

CITESTE SI: 3 celebritati care s-au casatorit cu oameni obisnuiti

O noua lovitura pentru Mihai Nesu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului