Vedete din Romania

#simona gherghe #acces direct #stirista

Simona Gherghe face curat la "Acces Direct"

Simona Gherghe , cea care l-a inlocuit pe Madalin Ionescu la "Acces Direct", a avut prima ei sedinta cu noua echipa. Aici, stirista a pus la cale un plan care sa o ajute sa evite subiectele scandaloase din emisiune precum si invitati pusi pe harta ca , sau Nikita.

Potrivit Cancan, ieri dupa-amiaza, Simona Gherghe a discutat cu echipa emisiunii "Acces Direct" si a anuntat ca va "spala" productia pe care a preluat-o de la Madalin Ionescu. Ce presupune aceasta ?

Subiectele de scandal vor disparea din agenda emisiunii iar, invitati precum Magda Ciumac , Tarky sau Nikita care nu faceau alteceva decat sa atraga avertismente si amenzi din partea CNA-ului prin taraboiul iscat vor fi banati.

Pe langa aceste schimbari, Simona Gherghe s-a gandit sa invioreze putin si decorul. Astfel, potrivit Cancan, ieri au inceput si reamenajarile in studioul din care se transmite emsiunea, localizat undeva prin zona 1 Mai.

In tot acest timp, Madalin Ionescu, inlaturat de la carma "Acces Direct", este tot mai macinat de probleme profesionale si cantareste de zor variantele unui viitor job.

Si cum o problema nu vine niciodata singura, moderatorul si-a amanat si sarbatorirea celor 40 ani impliniti, doborat fiind de o raceala.

"Azi (n.r. ieri) am stat numai noi doi, dar nu am facut nimic deosebit. Madalin nici nu se simte prea bine, este racit si am stat toata ziua cu el. Maine (n.r. azi) isi va serba ziua de nastere, vom invita mai multi prieteni la o masa, in oras", a declarat iubita lui, Cristina Siscanu , pentru Click!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului