Vedete din Romania

#silviu prigoana #adriana bahmuteanu #copil

Silviu Prigoana si-a imbolnavit familia cu aerul conditionat

Adriana Bahmuteanu si fiul ei, , au ajuns acum doua zile la camera de garda . Cauza a fost se pare aerul conditionat al lui Prigoana.

Fosta vedeta de la Kanal D a fost surprinsa de catre paparazzi Cancan trecand pragul Spitalului de copii Grigore Alexandrescu impreuna cu fiul ei. Se pare ca Maximus a avut nevoie de asistenta medicala din cauza unei raceli agravate. Bahmu sustine ca fiul ei s-a imbolnavit din cauza sotului, a lui Prigoana. "Am racit amandoi, si eu, si Maximus, de la aerul conditionat al lui Prigoana, care are calduri", a spus Bahmu pentru Cancan.

Afaceristul, panicat de temperaturile de peste 40 de grade de afara, a cam sarit calul cu aerul conditionat si si-a imbolnavit familia. Odata cu cel mic a racit si Adriana. Iar, daca copilul a avut nevoie de un tratament corespunzator, fosta vedeta de la Kanal D a crezut de cuviinta sa duca raceala pe proprile picioare. Fiind insarcinata in trei luni, aceasta nu putea urma un tratament medicamentos, ca atare a preferat sa faca uz de remedii naturiste cum ar fi ceaiul, citricele si mierea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului