Vedete din Romania

#dieta Silviu Prigoana #operatie Silviu Prigoana #vedete intern #showbiz #silviu prigoana

Silviu Prigoana manca trei porci pe an. Cum a reusit sa slabeasca

Aspectul lui Silviu Prigoana este in continua transformare. Pe langa zeci de kilograme date jos, omul de afaceri are in vedere si o operatie, dar si tratamente care sa-l intinereasca.


Doar in ultimele 7 luni a slabit 20 de kilograme! Silviu Prigoana a dezvaluit ce mananca in fiecare zi pentru a-si mentine silueta prospat dobandita. El spune ca nu a mancat niciodata shaorma sau kebab, dar ca dadea gata trei porci pe an. “Acum, mai ales dupa ora 18:00 nu mai pun nimic in gura. Tot ce-i bun, ori ingrasa, ori e toxic. Ca sa nu te ingrasi, dupa ora sase seara nu mananci. Nu am mancat in viata mea shaorma, nici kebab. Dar in rest, preparate romanesti… trei porci pe an”, a sustinut fostul politician in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Transformarea lui Silviu Prigoana nu se opreste insa aici. “Peste cateva luni scap si de ochelari, ma operez. Am fost la medic, iar eu am ochelari progresivi si de aproape si de departe si oftamologul mi-a spus ca pot sa rezolv prolema daca ma operez”, a dezvaluit Silviu Prigoana.

Fostul sot al Adrianei Bahmuteanu intentioneaza sa apeleze si la trucuri cosmetice. “Exista o solutie in SUA, dar nu este vopsea, care se aplica la radacina parului, ca sa-l ajute sa se innegreasca. Nu vreau sa ma vopsesc, vreau sa ma intineresc!”, a recunoscut Prigoana, care va veni total schimbat din urmatea sa vizita din SUA.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare