Vedete din Romania

#silviu prigoana #honorius prigoana #sinucidere

Silviu Prigoana, amenintat de Honorius cu sinuciderea

Silviu Prigoana si-a deschis sufletul pentru prima oara dupa moartea fiului sau, Darius Eduard , in emisiunea "Happy Hour" la ProTV, unde a fost pus fata in fata cu "blonda lui Iri".

Bine dispus si optimist, Prigoana i-a povestit lui Catalin Maruta o intamplare amuzanta din copilaria fiului sau, Honorius.

"Era prin clasa a patra si mi-a zis ca daca nu-i cumpar nu stiu ce laptop el se sinucide . Atunci eu i-am zis: "Copile ai funie in debara , cutit in bucatarie, daca vrei da-i drumul". Dupa cateva ore cand m-am intors acasa el isi facea cuminte temele si se linistise", a povestit omul de afaceri la "Happy Hour".

Omul de afaceri a discutat si despre decesul lui Darius, in urma nasterii premature, unul dintre cele mai dureroase momente din viata sotului Adrianei Bahmuteanu."M-a afectat mai mult moartea lui Darius decat atunci cand am ramas fara un picior !", a marturisit Prigoana.

Silviu Prigoana si-a pierdut piciorul la 20 de ani. La numai 31 de ani, omul de afaceri a ramas vaduv, dupa moartea mamei fiilor sai Honorius si Silvius.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului