Vedete din Romania

Silvio Berlusconi, aluzii sexuale la adresa Ramonei Badescu

Naravas. Fostul premier al Italiei a spus ca nu ar candida alaturi de starlete, ci "ar face alte lucruri cu ele".


Candidatura pe lista civica la functia de consilier la Primaria Romei a romancei Ramona Badescu a starnit multe controverse, dar si cateva fantezii atat din partea electoratului, cat si a "colegilor" din politica. Intr-un interviu acordat publicatiei "Corriere della sera", in data de 18 martie a.c., vedeta de televiziune de origine romana a fost intrebata cum comenteaza atitudinea fostului premier al Italiei, Silvio Berlusconi, fata de incercarea femeilor din showbiz de a intra in administratie. "Eu nu le-as pune pe starlete sa candideze, as face alte lucruri cu ele", a fost fraza lui Berlusconi care a trezit discutiile feministelor din Peninsula.
Diplomata, cu atat mai mult cu cat candideaza alaturi de alianta din care face parte si partidul fostului premier, Ramona a evitat sa se arate ofensata si a oferit o replica glumeata: "Ma mir ca mai are timp sa faca si alte lucruri, pe langa cele pe care le face deja".

Ii intelege glumele


"Nu m-am simtit insultata de ce a spus Berlusconi pentru ca am simtul umorului si stiu ca, la randul lui, e un tip glumet. E un mare admirator al sexului frumos, dar a ajuns la un nivel la care isi permite sa glumeasca, chiar si asa, mai deocheat. Dar eu il cunosc de mai mult timp si stiu ca e un barbat sarmant si cu mult bun-simt. Eu cred ca a spus-o doar asa, de dragul dialogului, iar eu am raspuns la fel", ne-a declarat, in exclusivitate, Ramona.

L-a "certat" pe Orban


Departe de a se considera un politician, romanca admite, insa, ca este o infocata activista pentru drepturile cetateanului din Roma, dar si din Bucuresti.
Revoltata ca a facut o ora si jumatate pe drum de la hotelul Capsa pana la Guvern, bruneta a tinut mortis sa discute problema traficului bucurestean cu ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.
"Am avut o conversatie la o cafea, fara sa ne formalizam si i-am sugerat sa adopte metoda italiana: cea a scuterelor. Da, am avut placerea sa vorbesc cu domnul Orban, care mi-a expus toate proiectele sale referitor la construirea centurii Capitalei. Eu i-am spus ca traficul e insuportabil si ca ar fi bine sa incheie o colaborare cu o firma producatoare de scutere si motorete din Italia, pentru ca ei stiu sa le faca cel mai bine", ne-a marturisit vedeta care, de nerabdare, a coborat din masina si a parcurs ultimii metri pana la Guvern pe jos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare