Vedete din Romania

#vedvete intern #Silvia Dumitrescu boala #silvia dumitrescu #showbiz

Silvia Dumitrescu, despre boala sa. “Nu are niciun leac”

Cantareata Silvia Dumitrescu se lupta de ani buni cu o boala crunta, la care nu a gasit tratament si ale carei simptome se acutizeaza la schimbari bruste de temperatura.

 

„Am o imunotiroidie. Este o boala pe care trebuie sa o duc pana la capatul vietii. Nu are niciun leac. Este o boala autoimuna. Trebuie sa ma impac cu ideea aceasta. Am și momente cand ma simt mai bine, am și momente cand imi da batai de cap, dar… dupa cum se știe, și acele kilograme in plus pe care le-am capatat de mult timp sunt din cauza acestui lucru.

Tot metabolismul devine mai lent. Si totul e mai ciudat. retin lichidele in organism mai mult decat trebuie, deci se ingreuneaza totul. Sunt momente cand nici nu te poti da jos din pat. N-ai energie, ești cumva și intr-o mica depresie. Și se pare ca ti s-au inecat toate corabiile. Dar nu dureaza mult lucrurl acesta. Mi se intampla acest lucru la schimbari bruște de temperatura”, a spus Silvia Dunitrescu intr-un interviu la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare