Vedete din Romania

#despartiri vedete #vedete intern #Dan Badea #dani otil #showbiz #p diddy #andreea balan

Si vedetele sufera din dragoste. 4 marturisiri sfasietoare

Iubirea le da de furca si celebritatilor, care ajung sa sufere din dragoste la fel ca orice om obisnuit. Unele isi marturisesc durerea public, in declaratii televizate ori pe conturile de socializare, altele insa o canta in versuri.

Dani Otil

Sursa foto: eva.ro

Despartirea de Mihaela Radulescu, dupa sase ani de relatie, l-a facut pe Dani Otil sa posteze pe Facebook un mesaj emotionant, in care vorbeste despre suferinta provocata. "Doare tare neimplinirea noastra, dar ma mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul sa fie prima. Soarta si-a intors privirea, in sfarsit si catre ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa «doamna mea» arat altfel, vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel, m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat". Este doar un fragment din mesajul emotionant pe care prezentatorul TV l-a publicat pe contul sau si care in scurt timp a strans zeci de mii de aprecieri.

CITESTE SI:

3 vedete total schimbate in realitate fata de cum le stiai de la televizor
Elena Ceausescu, amanta de profesie? Iata cati barbati i-au trecut prin asternuturi
Cine este doctorul acuzat ca era sa o omoare pe Oana Roman

Dan Badea

 


Sursa foto:livearad.ro

Luna trecuta, Dan Badea a divortat de frumoasa Lora. Nici acum nu a aflat cineva adevaratele motive ale despartirii, cert este ca actorul pare sa fie cel care a suferit cel mai mult. Desi au mers de mana la notar pentru desfacerea casatoriei, Dan a continuat sa lanseze mesaje care au lasat de inteles ca inca tanjeste dupa cea care i-a fost timp de doi ani sotie. "Arde si doare prea tare...", a scris comediantul atunci cand a postat pe Facebook un videoclip de-al Lorei. Apoi, in timp ce artista era invitata la o emisiune TV, Dan i-a transmis prin intermediul moderatorului Dan Capatos un mesaj care a lasat-o fara cuvinte: "Mi-a scris Dan Badea un mesaj. Mi-a spus asa: «Spune-i Lorei ca a fost si va ramane singura si unica mea iubire»".

Andreea Balan


Sursa foto: monden.tv

Nici pentru Andreea Balan separarea de Keo nu a fost usoara. "Am avut perioade foarte grele in care am dormit pe jos de durere si am suferit. Au fost multe momente in care am fost singura. Nu am vrut niciodata sa ma sinucid. Oamenii sufera, dar trecem peste. Deviza mea este ca si maine e o zi", a declarat Andreea pentru libertatea.ro.

P. Diddy


Sursa foto: tweetedtimes.com

La doi ani de la despartirea de Cameron Diaz, P. Diddy inca mai sufera. "Daca as putea sa dau timpul inapoi, lucrurile ar sta altfel acum!", a spus rapperul, citat zilele trecute de presa americana.

Sursa foto: loverofsadness.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului