Vedete din Romania

#anca pandrea #romanita iovan #corina danila #relatii vedete #vedete intern #povesti dragoste vedete

Si vedetele plang: 3 povesti de dragoste dramatice

Chiar daca au tot ce isi doresc, si celebritatile ajung sa verse lacrimi amare in anumite momente din viata lor. Uneori, chiar si lumea lor, plina de satisfactii si foarte stralucitoare, se naruie in fata destinului crunt. Iata cateva povesti de dragoste dramatice ale vedetelor autohtone.

1. Romanita si Adrian Iovan

Unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale momentului este moartea pilotului Adrian Iovan, fostul sot al creatoarei de moda Romanita Iovan.
Acesta a decedat luni seara intr-un mod tragic, incercand sa salveze viata altor persoane. Acum, fosta sa sotie, Romanita Iovan, este impietrita de durere si in stare de soc, mai ales ca, dupa cum a declarat recent, ea nu reuseste sa aduca trupul pilotului la Bucuresti pentru a-l inmormanta cum se cuvine.

"Nu se poate asa ceva. Nimeni nu ne-a pus la dispozitie un avion ca sa-l aducem pe Adi la Bucuresti. Ma scuzati, am cedat nervos. Sper ca situatia sa se rezolve si sunt convinsa ca asa se va intampla, ca sa-l ingropam vineri sau sambata la cimitirul Bellu catolic. Pana atunci il vom depune la Scoala de Aviatie...”, a declarat Romanita Iovan, pentru Cancan.ro.

Citeste si: Ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan inainte sa moara. La cine se gandea pilotul

Dragoste la prima vedere

Desi s-au despartit in anul 2008, Romanita si Adrian Iovan au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de cinci. Ei s-au cunoscut in timpul unei calatorii cu avionul si, dupa cum a marturisit creatoarea de moda, a fost dragoste la prima vedere.

"A fost o mare dragoste intre noi, l-am iubit cel mai mult pana acum. Nu puteam sa-l cunosc decat la «biroul» lui, in avion. A fost prima data cand am invitat un barbat la cafea, dar si ultima oara... In uniforma de aviator e foarte sexy. Veneam de la Viena, dar destinul a facut sa fie o problema la turnul de control si sa intarziem decolarea cu 20 de minute. Iar el obisnuia sa-si intampine pasagerii la intrare - cand pasagerii urca treptele avionului - si, considerand ca sunt suflete, nu saci de cartofi, acest lucru iti da siguranta si caldura. E foarte important.

Stateam pe primul loc in avion, si aceasta intarziere a facut sa ma uit mai mult la el si mi-a placut de el. Ajungand acasa, am pus mana pe telefon, am sunat un prieten si am aflat numarul lui de telefon. Si l-am sunat. Chiar atunci, la patru ore de la aterizarea in Bucuresti. A fost o intalnire a doua zi, a fost dragoste la prima vedere. S-a intamplat ceva frumos si a iesit acest copil minunat (Albert - n.r.), care seamana cu amandoi si care cu siguranta ne va crea aceasta legatura speciala toata viata", declara Romanita in urma cu cativa ani.

Cu toate acestea, dragostea celor doi a fost marcata de un moment tragic, in 2005, cand un hot a incercat sa intre in casa lor, iar Adrian Iovan l-a impuscat mortal pe acesta. Atunci, Romanita a pierdut si o sarcina. Din acel moment, au inceput si tensiunile in cuplu, iar la scurt timp, cei doi au divortat. Romanita si-a refacut viata sentimentala alaturi de avocatul Iulian Gogan, cu care are un copil, iar Adrian Iovan s-a dedicat cu totul carierei sale, care, in final, i-a adus si sfarsitul.

2. Anca Pandrea si Iurie Darie

O alta poveste de dragoste emotionanta, care s-a sfarsit insa dramatic, a fost si cea a cuplului Anca Pandrea-Iurie Darie. Povestea lor pare desprinsa parca dintr-un film. Cei doi au fost impreuna 26 de ani, insa niciodata nu s-au casatorit dintr-un motiv de destul de ciudat: certificatul de nastere al actorului a fost ratacit. Cu toate acestea, cei doi si-au vazut linistiti de viata si au trait intens fiecare clipa impreuna. Mereu erau zambitori si se tineau de mana, chiar daca vremea trecuse peste ei. In noiembrie 2012, actorul Iurie Darie avea insa sa se stinga din viata. Aceasta tragica pierdere a fost un calvar pentru Anca Pandrea, care parca, odata cu decesul partenerului sau, si-a pierdut si mintile. Actrita nu si-a revenit dupa moartea sotului sau nici acum. Ea inca doarme cu perna acestuia in brate si sustine ca uneori chiar vorbeste cu el.

"Lipseste ceva din univers, un om bland, bun, care nu a cerut decat dragoste. Vorbesc in fiecare zi cu el. Ma sfatuiesc cu el si cand ma imbrac. Ma duc la tabloul lui si il intreb. El nu-mi raspunde, dar parca e langa mine", a marturisit Anca Pandrea.

3. Corina Danila si Norris Mageanu

Realizatoarea TV Corina Danila a crezut ca si-a intalnit sufletul-pereche in momentul in care l-a cunoscut pe pilotul Norris Mageanu. Au trait o poveste de dragoste intensa, insa destul de scurta, in urma careia a venit pe lume si o fetita.

Acum, Corina Danila traieste un adevarat cosmar, deoarece pentru a duce o viata linistita alaturi de iubitul sau, ea a facut un credit imens pentru casa. Acum, dupa despartirea de acesta, vedeta a ramas cu datorii imense si nici pe plan profesional nu ii merge prea bine.

Citeste si: Andreea Esca si Alexandre Eram au implinit 17 ani de casatorie. Iata si alte casnicii solide din showbizul romanesc!


Sursa foto: radio.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare