Vedete din Romania

#George Stanca #vedete intern #Ana Maria Georgescu #show-uri talente #vocea romaniei #showbiz

Show-urile de talente starnesc reactii dure de la cine nu te astepti. "Sunt un joc pervers!"

Show-urile de talente sunt o rampa importanta de lansare pentru anonimi inzestrati cu voci de inger si carisma, insa nu sunt privite cu ochi buni de unele personalitati publice din Romania. "Sunt un joc pervers" sau "castigatorii nu parcurg un drum corect" sunt doar doua dintre criticile aduse acestor emisiuni menite sa aduca rating televiziunilor care le produc.

Emisiunile in care oameni obisnuiti vin sa concureze pentru titlul de "cel mai talentat" sunt urmarite de milioane de telespectatori. Miza este celebritatea castigata usor, insa controversele iscate in jurul modului in care aceste concursuri functioneaza nu sunt deloc absente, multe voci publice aducand critici dure show-urilor de talente autohtone.

Ana Maria Georgescu, tratata cu o "nesimtitorie crasa"

Poetul si publicistul George Stanca critica vehement in cel mai recent editorial emisiunea "Vocea Romaniei" de la Pro TV, adresandu-i o scrisoare cantaretei Ana Maria Georgescu, eliminata din concurs in cadrul editiei de vineri seara.



Editorialistul ii transmite artistei ca a luat cea mai neinspirata decizie atunci cand a ales sa participe la acest show, pe care il numeste un "joc pervers, puturos si mincinos", ce include "coruptie, smecherie, aranjamente, blaturi si regii".

"Ai fost tratata cu o "nesimtitorie" crasa [...] Lucru care mi s-a parut moralmente oribil. Jegos. De altfel, ma uitam la ei, la jurati, cum stateau cu nasu-n desk, cand sa-ti deie ultima sansa. Ai fost o fraiera. Trebuia sa nu accepti. Cand ai vazut ca nu esti dorita de antrenorul tau, trebuia sa pleci brusc. Si sa faci "mimi" pe regulile lor. Aici ai gresit. Te-ai umilit. Sa stai la mila cui? Tu esti o consacrata", scrie George Stanca in editorialul publicat pe click.ro.

Ana Maria Georgescu, devenita celebra pentru hitul "Ochii tai" la doar 14 ani, a parasit concursul plangand, dupa ce niciun jurat nu a ales sa o salveze de la eliminare.

CITESTE SI:

Vedete care au fost la un pas sa-si piarda copiii. Prin ce emotii au trecut!
Vedete desfigurate cu acordul lor. Imagini socante!
3 celebritati care s-au casatorit cu oameni obisnuiti. Cum s-au cunoscut

 

Castigatorii concursurilor de talente nu parcurg un drum corect



Acidul Andrei Gheorghe, cooptat recent de echipa Pro FM, ii critica dur pe participantii la concursurile de talente muzicale, care aleg o scurtatura ce ii condamna in cele din urma la esec:

"Cei care castiga concursuri destinate descoperirii de noi talente se culca pe o ureche, le e de ajuns victoria. Un artist care castiga un concurs de talente muzicale nu parcurge un drum corect. Un artist care nu scoate trei-patru hituri pe an nu are cum sa supravietuiasca", a transmis realizatorul de radio.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare