Vedete din Romania

#magda catone #divort #serban ionescu

Serban Ionescu, despre Magda Catone: "Cand am prins-o cu altul, a zis ca divorteaza"

La numai o saptamana de la inceperea procesului de divort, Serban Ionescu sustine ca Magda Catone are un amant de doi ani.

Serban Ionescu este suparat deoarece, la doar cateva zile de la prima audiere in procesul de divort, Magda si-a sarbatorit ziua alaturi de presupusul amant.

Actorul, acuzat ca se imbata si o loveste, o acuza pe sotia sa ca a planuit divortul, imediat dupa ce a fost prinsa.

"Eu cand am prins-o pe ea cu altul, mi-a zis ca divorteaza si a aruncat chestia asta, ca femeia la nervi arunca tot felul de tampenii, ca sunt betiv si curvar, si violent. Iti dai seama ca daca o prindeam in casa nu mai existau nici el, nici ea! Am prins niste SMS-uri, ca proasta a uitat sa si le stearga", a declarat Serban, la "Happy Hour".

Dupa prima infatisare in procesul de divort, judecatorii au stabilit ca urmatorul termen va fi peste trei luni. Serban Ionescu spune ca a luat decizia corecta cand nu a acceptat grabirea divortului in fata magistratilor.

"Mi s-au pus multe in carca si eu am tacut, pentru ca era un copil la mijloc. Puteam sa fiu divortat miercurea trecuta, dar toti am fi pierdut. Eu sunt barbat, pot sa stau si pe o craca, nu-mi trebuie neaparat o casa!", a declarat Serban pentru Libertatea.

Ionescu a fost deranjat cel mai mult de faptul ca Magda a petrecut alaturi de amant de ziua ei: "S-a dat in stamba! Acum s-a vazut, va dati seama ca pe acest individ nu l-a gasit ieri, nu l-a tinut in eprubeta, l-a facut mare si acum il soarbe. Ce sa mai vorbim, c...a ramane c...a!".

Actorul neaga toate acuzatiile de violenta conjugala si sustine ca nu a batut -o niciodata pe sotia sa.

"Nu am batut-o niciodata. Am 1,90 metri si 104 kilograme. Daca o bateam, poate nu ajungeam aici. Arabii au un proverb legat de bataia nevestelor, ei nu stiu de ce le bat, in schimb ele, da. Chiar am fost intrebat de prieteni daca ii mai dadeam cate o corectie si le raspundeam ca nu. Stiti ce-mi ziceau? Pacat!", a mai spus actorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului