Vedete din Romania

#serban huidu # serban huidu judecat #proces serban huidu

Serban Huidu, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul "carcotas", Serban Huidu a provocat in toamna anului trecut un grav accident rutier in localitatea Timisul de Sus. In urma acestui accident au rezultat trei morti.

Ieri, 14 mai, la aproximativ o jumatate de an dupa nefericitul eveniment, Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa. Procesul se anunta a fi unul de durata, iar realizatorul TV risca sa primeasca maximum opt ani de inchisoare.

Pe 16 octombrie 2011, Huidu a intrat cu masina pe contrasens intr-o depasire si a izbit frontal un autoturism marca Dacia Logan, care circula regulamentar. Realizatorul TV se intorcea dintr-o minivacanta la schi si era insotit de sotie, cei doi copii si bona acestora.

In Dacia Logan se aflau trei pasageri, care se indreptau inspre aeroportul Otopeni (Bucuresti). Din nefericire, pasagerii Loganului au murit.

"Huidu putea preveni producerea accidentului daca si-ar fi pastrat banda de circulatie. Starea de pericol s-a declansat in momentul in care Serban Huidu a patruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili daca putea sau nu sa evite producerea accidentului", au declarat persoanele responsabile cu expertiza tehnica.

Sursa foto : agenda.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare