Vedete din Romania

#mircea badea #teo trandafir #serban huidu

Serban Huidu: "Teo e o vulpe sireata"

Serban Huidu crede ca Teo Trandafir este o vulpe sireata iar Mircea Badea, un om periculos. Carcotasul spune ca si-ar dori sa lucreze pentru Adrian Sarbu , dar si ca Prima TV nu a pierdut mare lucru odata cu plecarea lui Bendeac. Parerea lui Huidu in legatura cu Teo vine pe fondul unui conflict mai vechi intre cei doi, care a inceput dupa plecarea lui Teo de la Prima TV.

De astazi, cuplul Huidu – Gainusa revine pe ecrane la Prima TV, cu un nou sezon de “ Cronica carcotasilor ”. Inainte de inceperea emisiei, Serban Huidu a vorbit intr-un interviu pentru Libertatea despre schimbarile de pe piata de divertisment din Romania, precum plecarea lui Mihai Bendeac la Antena 1, dar si despre lucruri personale.

In timpul interviului, Serban a incercat o caracterizare a personajelor de pe televizoarele romanesti. Astfel, Teo Trandafir este "o vulpe sireata", Oana Zavoranu - "o maimuta urlatoare ", Gigi Becali - "O maimuta nervoasa", Cabral – “un armasar” iar Catalin Maruta “pisica blanda care zgarie rau".

Caracterizarea pe care carcotasul i-a facut-o fostei colege de la Prima TV, Teo Trandafir nu este insa o noutate. Intre cei doi exista un conflict, inca de la plecarea prezentatoarei de la postul de televiziune la care activeaza inca Huidu. Imediat dupa ce a fost scoasa din grila si apoi data afara, Teo declara pentru Cotidianul: “Cand am venit la Prima, mi-a spus ca daca ma duc la Antena 1, ma blestema. Ca o sa facem gasca, ca astia sunt misto, ca o sa fie bine, ca o sa-i am pe ei alaturi. De cand m-am angajat nu m-a sunat Huidu niciodata! M-a dat doar la televizor si m-a facut de fasole. Atat de rau mi-a parut si atat de trista ma face sa ma simt chestia asta... Bietul Gainusa atat poate el, atat il duce sufletul, atata inimioara are el in trupusorul lui sfrijit, dar Huidu, care era prietenul meu, fratele meu, sa nu-mi dea el un telefon? Inseamna ca Mircea (n.n.-Badea) are dreptate. Ajunsesem sa ma cert cu el din pricina lor. Uite ca mi-a facut-o Huidu de nu m-am vazut!“.

Plecarea lui Bendeac nu este o pierdere

Vedeta Prima TV crede ca plecarea “mondenului” Mihai Bendeac la Antena 1 a fost o greseala pentru acesta. “Cred ca Prima TV a pierdut mai putin decat a castigat Antena 1. I-am spus si lui ca aceasta miscare nu e buna pentru el. Eu vorbesc in cunostiinta de cauza. El este un baiat talentat, dar stiu ce libertate avea el la Prima. Stiu de asemenea ce e la Antena 1, pentru ca eu am lucrat acolo si nimic nu s-a schimbat”, a precizat Huidu, pentru Libertatea.

Referitor la Mircea Badea si conflictul existent intre cei doi, Huidu a declarat pentru Libertatea ca Badea este “un personaj de televiziune care nu este nici prost si nici anost”, ceea ce il face periculos. “Mircea Badea influenteaza multe persoane. El este indragit datorita limbajului sau, dar pe de alta parte nu toate ideile lui sunt bune”, a adaugat carcotasul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului