Vedete din Romania

#indecizie #atac #mihai morar #serban huidu

Serban Huidu il desfiinteaza pe blog pe Morar, se razgandeste si sterge

Serban Huidu l-a atacat inca o data pe Mihai Morar pe blogul personal, dar a sters imediat articolul si pozele. Animozitatea dintre echipele Huidu - Gainusa si Morar - Buzdugan ii provoaca pe unii dintre ei la atacuri necrutatoare la viata profesionala si personala a celorlalti.

Blogul "Te faci de ras!" a capturat atacul lui Huidu, care altfel ar fi fost pierdut. Carcotasul a publicat poze cu Mihai Morar gasite pe site-ul "Hai Sase". Aici se ridiculizeaza poze facute publice de detinatorii lor pe site-ul de social networking "hi5".

Huidu comenteaza aspru stilul vestimentar al lui Mihai Morar si calitatea lui de prezentator TV . Pentru Serban, Mihai Morar este "pitziponcool", un fost "cocalar" care critica mizeria si prostul gust din Romania, dar face totusi parte din ele fara sa isi dea seama.  

Puteti citi mai jos tirada integrala a lui Huidu, care a fost stearsa dupa doar cateva minute de pe blogul personal: 

"Am sa va las placerea sa descopriti singuri cine este personajul din imaginile urmatoare: priviti pitiponcool! El este, surmenatul pana la refuz de "mizeria sociala" din Romania, luptatorul cu "prostul gust" si infatuatul principal din fm, aici, pipaind puber o creata de la alimentara in primele incercari de erotism ratat! Imaginile fac cat 1000 de cuvinte, gura usor intredeschisa si ochii miratori, ca ai vitelului ce jinduieste la poarta noua, prefigureaza "marele" om de televiziune de mai tarziu care, pentru niste banuti in plus, invita in studio interlocutori de va(r)za de la Querida pana la Nikita, ca doar pe inteligenta proprie nu poate produce audienta.

La televizor nu are cum sa aranjeze farse pentru prietenul buzdu, nu, nu, acolo doar blugii stramti si ifosele pseudovedetelor mai misca din cand in cand zeroul mare inscris pe linie de sus pana jos cand vine vorba de emisia dumisale!Pitiponcool e o specie pe cale de aparitie. El nu este marlan de prima linie precum cocalarul, nu! El este trecut prin cocalarie si acum evolueaza: cocalarul are ceas d&g mare si cat mai auriu, pipziponcool are asa un Breitling fals si mare cat toate zilele si are camasa suflecata la maneca sa i se vada in fiecare poza din revistele glossy! In pozele astea nu era inca suficient de cool sa bage si ceasul in prim-plan, dar in zilele noastre nu exista poza pentru el fara ditai ceasu' de neam prost la vedere!Varianta cu oua a pitzipoancei isi continua ascensiunea. Din nefericire pentru el, pe cat de usor inaintezi in acesta mocirla plina cu laturi, pe atat de repede te afunzi in ea si vin altii care manaca si mai mult rahat si care arunca cu si mai multe dejectii si te acopera pe tine pitiponcool cu ifose, care esti "agasat de prostul gust" din Romanica ! Hai nu ma-nebuni!Si la final am o veste pentru Pittzi care dimineata printre aranjamente, arogante, susanele si alte plictiseli, a cam inceput sa gafaie! Ati obosit smecherasilor? nu-i nimic! Faceti loc: batranii talibani ai fm-ului sunt inca pe pozitii!"

 Credeti ca este justificat atacul lui Serban Huidu asupra lui Mihai Morar?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare