Vedete din Romania

#adrian cristea #bianca dragusanu #vedete intern #obsesie Adrian Cristea

Semne ca Adrian Cristea traieste o obsesie pentru Bianca

Tinta celor mai multe subiecte din presa de scandal in ultimele zile este nimeni altul decat fotbalistul Adrian Cristea. Interesul crescut al presei pentru "Print" creste pe zi ce trece in conditiile in care acesta refuza sa vorbeasca deschis despre relatia pe care o are, de fapt, cu Bianca Dragusanu, fosta sa iubita, intre timp casatorita si divortata de Victor Slav.

Desi Bianca Dragusanu sustine sus si tare ca escapada de la Paris pe care a avut-o cu Adrian a fost doar un impuls de moment si ca nu are niciun sentiment fata de el, nu acelasi lucru se poate spune si despre fotbalist, care pare ca si-a format chiar o obsesie pentru tanara roscata.

Agata pe internet sosiile Biancai

Chiar daca Adrian nu s-a mai afisat de la despartirea de Bianca, de acum un an, cu nicio femeie, potrivit presei tabloide, acesta este un mare vanator de femei pe internet, mai ales pe retelele de socializare. Culmea, el este interesat doar de tinerele care ii seamana foarte bine Biancai.

De curand, una dintre aceste tinere a facut si cateva marturisiri despre cum a fost abordata de Adrian Cristea si a povestit ce propuneri indecente i-a facut acesta.

"Are simtul umorului, dar cateodata intrece masura. Mi-a facut propuneri din prima clipa. Mi-a zis ca vrea o relatie cu mine, ca seman cu ea. A vrut sa stie cu cine am mai fost, ca sa nu pateasca cum s-a intamplat cu Bianca. Mi-a zis ca s-a trezit ca jumatate din prietenii lui s-au culcat si cu ea. Eu am flirtat cu el, ca sa vad ce fel de om este. Ca barbat imi place, dar caracterul e josnic. Eu nu critic. Punea intrebari intime fara sa gandeasca, era prea direct. L-am rugat sa vina intr-un club, dar a refuzat", a marturisit Ela.


Citeste si:

Topul elegantei. Vedetele de la care trebuie sa te inspiri in 2014

Mereu pe urmele Biancai

Pe langa faptul ca incearca sa gaseasca pe cineva care sa ii semene Biancai, Adrian Cristea nu a incetat niciodata sa o caute pe roscata. Dovada in acesta sens sunt cateva mesaje care au aparut recent in presa. Desi pe de-o parte spune ca nu vrea sa mai auda de ea, Adrian Cristea ii trimitea Biancai Dragusanu mesaje siropoase, chiar inainte de nunta, in care ii spunea ca s-a schimbat si ca vrea sa isi intemeieze o familie cu ea.

 "Vreau sa te am alaturi, sa fim un echilibru pentru amandoi, linistea si increderea in noi, sa ne sustinem in tot ce ne propunem impreuna, sa ne asezam la casa noastra, sa facem o familie, sa construim impreuna, ca o familie sigura pe ea, sa ne daruim totul si cu totul unul altuia, asta vreau, asta imi doresc si asta este tot ce conteaza…”, ii scria Adrian Cristea roscatei in luna iulie.



In schimb, mesajele Biancai nu pareau atat de incurajatoare pentru "Print".


Mariana Rosca, cunoscuta mai bine sub numele de "Blonda lui Iri", a marturisit si ea a avut o relatie fara obligatii cu Adrian Cristea si ca acesta este mereu in interesat de ceea ce facea Bianca.

"El se intalnea cu multe femei, nu doar cu mine. Stiu cu cine, dar nu dau nume. A fost un barbat extraordinar. Doar ca a dat cu bata in balta. Putea sa imi spuna 'Maricico, eu ma insor'. El mi-a spus ca se insoara, eu am crezut ca e o gluma, dar el vorbea serios. Daca ramanea un domn si spunea ca urmeaza sa se insoare si ca nu mai poate era altceva. Nu mi-a placut niciodata de el decat de la cap in jos. Nici sa ma sarut cu el nu imi placea tare mult. Dar intra in top 3, nu pot sa zic locul 1 fiindca il ridic in slavi. Adrian Cristea are sentimente pentru Bianca sau poate are o obsesie. Noi ne vedeam noaptea, nu a vorbit niciodata la telefon cand ne intalneam", a declarat, pentru wowbiz.ro, Mariana Rosca.

Citeste si:

Vedete care si-au pus sarcina in pericol. Afla ce comportamente nesabuite au adoptat!


Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului