Vedete din Romania

# gabriela cristea parinti #gabriela cristea

Secretul din trecut Gabrielei Cristea: de ce nu a mai vorbit cu parintii sai

Gabriela Cristea nu mai vorbeste cu tatal sau de ani buni, inca de pe vremea cand era o adolescenta. Prezentatoarea TV nu a mers nici la inmormantarea mamei sale, iar tatal vedetei nu si-a cunoscut niciodata nepoatele.

Gabriela Cristea a plecat de acasa in urma cu mai multi ani, dupa ce parintii sai nu ar fi fost de acord ca ea sa lucreze in televiziune, a marturisit o prietena de-ale vedetei.

„Eu stiu toate astea de la mama ei. Ea a venit la noi acasa si se plangea ca Gabriela nu mai vorbeste cu ea. Era suparata. Gabriela facea emisiuni si a fost prezentatoare la Cerbul de aur si a plecat la festival, a stat trei zile la Brasov, apoi a plecat la mare. Nu si-a anuntat familia ca pleaca la mare si cand s-a intors acasa tatal ei a intrebat-o unde a fost fiindca s-a terminat concursul de miercuri. Ea i-a spus ca la mare. El i-a spus ca atunci la mare sa se duca. Ea si-a facut bagajele si a plecat. Mama ei s-a dus dupa ea”, a povestit mătușa de la Oltenița a prezentatoarei de televiziune, la Antena 1, în urmă cu câțiva ani.

După acest episod, tatăl ei a încuiat-o în cameră și a lovit-o. Gabriela Cristea a sărit pe geam, a plecat și nu a mai vrut să se întoarcă acasă. Din povestirile mătușii sale, a dormit vreo două săptămâni în televiziune, apoi Bogdan a luat-o acasă la el.

„Tatal ei a incuiat-o in dormitor, a luat-o de par, i-a tras doua palme. Gabi a sarit pe geam si plecat. Nu a mai vrut sa se intoarca acasa. A dormit vreo 2 saptmani in televiziune. Bogdan a luat-o acasa la el. Mama lui a facut un soc si la vreo saptamana o suna pe sora mea ca Gabi nu stie sa calce, ca ii intra parul in mancare. Intr-o seara i-a sunat pe parintii lui Gabi sa le spuna ca a vrut sa ii dea cu securea in cap, dar cand a vazut-o ca doarme ca un ingeras nu i-a mai dat”, a complatat mătușa vedetei TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului