Vedete din Romania

#Marius Elisei #oana roman #impacare

Secretul care a ajutat-o pe Oana Roman sa se impace cu Marius Elisei

 

Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat, dupa ce in urma cu cu 4 luni au anuntat divortul. Se pare ca sentimentelor lor sunt foarte puternice si nu pot trai prea mult timp unul fara celalalt. Dupa ce s-au sarutat la malul marii si au postat imaginea pe retelele de socializare, Oana a oferit si primele declaratii despre impacarea cu sotul sau.

„Eu nu dau niciun fel de detalii, asa cum n-am dat concret nici pe Instagram, nici pe Facebook, nici celorlalti care m-au sunat sa ma intrebe, dar am facut niste filmari pentru emisiunea Mamici de Pitici cu Lipici si o sa vedeti foarte multe lucruri interesante saptamana asta. Duminica plec in vacanta cu Isa pe Coasta de Azur. E locul in care merg de peste 25 de ani in fiecare an”, a spus Oana Roman pentru Star Matinal.

Oana a marturisit ca ea si Marius nu au fost niciodata complet separati in perioada in care au fost despartiti, iar un secret a ajutat-o mereu in acest sens.

„Noi impreuna am fost si cand, ma rog, au fost perioade mai tensionate intre noi doi. Pentru ea am fost impreuna atat de mult cat s-a putut, adica nu i-am lipsit cu totul niciodata. Cred ca secretul meu este ca nu m-am luat niciodata dupa parerea altora, nu am trait niciodata dupa gura lumii si am facut intodeauna numai ce am simtit eu ca trebuie sa fac. Asta m-a ajutat foarte mult sa raman eu insami”, a adaugat ea pentru Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare