Vedete din Romania

#andreea marin #showbiz #Tuncay Ozturk #vedete intern

Secretul Andreei Marin. Ce spune sotul sau

Andreea Marin are aproape 40 de ani, insa radiaza de fericire. Viata ei s-a schimbat radical in ultimul an si asta pentru ca fericirea a venit atunci cand se astepta mai putin. A inceput o viata noua alaturi de medicul Tuncay Ozturk, cu 11 ani mai tanar, si spune ca tocmai diferenta de varsta a fost un avantaj.

"Imi place cel mai mult cand ma trezesc dimineata, ii vad chipul si ii simt mirosul. Cand se machiaza si se aranjeaza e o alta persoana. Dar mie imi place cel mai mult momentul din fiecare dimineata". Asa si-a inceput Tuncay descrierea femeii pe care o are acum langa el, intr-un interviu acordat ziarului Click! Afirmatia a emotionat-o pe "Zana": "Este visul oricarei femei sa-si auda sotul spunand ca o iubeste fara machiaj".

Medicului ii place sa isi vada sotia fericita. "Asta imi place cel mai mult, zambetul ei, care are un efect asupra mea", spune Tuncay Ozturk. Iar daca el ii indrageste zambetul, altceva a atras-o pe "Zana Surprizelor" la sotul sau: "Sufletul lui. Daca arati bine, daca te imbraci bine, mirosi bine dar nu esti bun pe interior, este egal cu zero. Pur si simplu iubesc sufletul lui".

CITESTE SI:

Incredibil! De ce nu poate Valentina Pelinel sa divorteze de Cristian Boureanu!
4 impachetari homemade care "sterg" celulita de pe corpul tau


Andreea, pacientul VIP al sotului

Andreea l-a cunoscut pe fizioterapeut in Turcia, la clinica la care acesta trateaza o multime de VIP-uri. Venise acolo pentru afectiunile la coloana, s-au vazut, s-au placut si au ramas impreuna. Iar la sfarsitul anului trecut s-au casatorit! Nu a contat ca ea e mai in varsta cu 11 ani decat el.

"Sunt mai tanara, stiu ca deranjeaza. Am aproape 40 de ani, dar ma simt ca la 20 de ani. Si din cauza dragostei pe care o simt. Ultimul an a fost o transformare pe care si eu nu o recunosc. E greu la 40 de ani sa faci o schimbare radicala. Cu sanatatea nu stateam bine, cu planurile de viitor nu stateam bine, cand am decis sa schimb, am zis sa schimb totul. Punem pret pe aspectul exterior, lucrurile astea se duc. Cineva mi-a spus «Avem o clinica de chirurgie estetica», i-am spus ca eu vreau sa imbatranesc frumos. Imi amintesc de bunica mea, care nu a folosit o crema, nu isi permitea, dar a imbatranit frumos", a spus Andreea Marin.

"Am invatat multe de la sotul meu"

Sursa foto: click.ro

In ciuda tuturor diferentelor dintre ei doi, Andreea Marin a recunoscut ca tocmai acesta e secretul reusitei. In ultimul an au invatat multe unul de la celalalt. Nicio zi nu seamana cu alta, si asta pentru ca isi fac mereu timp unul pentru celalalt. "De exemplu, in ultimele doua luni am fost intr-o caravana, tot programul nu a mai respectat disciplina de zi cu zi. E clar ca luam micul dejun impreuna, in coltul nostru de gradina, gatim cand eu, cand el. Am invatat multe de la sotul meu, am invatat sa plantam in gradina ceea ce mancam", a povestit Andreea.

Pentru ca sunt o familie si se iubesc foarte mult, cei doi nu ascund faptul ca s-au gandit sa aiba un copil impreuna. "Chiar am intrat in detalii despre asta cu doctorul meu. Gandindu-ma si la varsta mea, am aproape 40 de ani. Dar in ziua de azi o femeie care naste la 42 de ani nu mai e un miracol", a declarat Andreea.

Andreea Marin este la al treilea mariaj. Ea a trecut prima data pe la altar la varsta de 18 ani, insa dupa sase ani a divortat. In 2006 s-a casatorit cu Stefan Banica Jr, cu care are o fetita, Violeta, acum in varsta de 7 ani. Andreea si Stefan au divortat la inceputul anului trecut.

Sursa foto: cronicadeiasi.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului