Vedete din Romania

#Mirela Vaida copii # Totul pentru dragoste – La bine si la greu #Mirela Vaida

Secretele Mirelei Vaida: cum se imparte intre cariera si familie

Toamna a debutat furtunos pentru Mirela Vaida. Prezentatoare tv, actrita, artista si mama cu norma intreaga, vedeta Antenei 1 are agenda plina pentru toamna aceasta.


Pe 1 Octombrie a debutat oficial cu sezonul 2 al emisiunii Totul pentru dragoste – La bine si la greu”. Mirela Vaida promite si in acest sezon o multime de noutati si surprize. Emisiunea are un format nou si o echipa noua, iar Mirelei i s-a alaturat Dodo Mesaros, cu care prezinta impreuna show-ul tv.

In Sezonul 2 al emisiunii “Totul pentru dragoste - La bine si la greu”, oamenii singuri fac totul pentru a-si gasi dragostea, in timp ce cuplurile isi pot demonstra sentimentele. Miza finala a tuturor este indeplinirea unei dorinte prin câstigarea  premiului de 5.000 de euro pus in joc.  Mirela Vaida va fi in direct alaturi de telespectatori, zilnic, de luni pâna vineri, de la ora 14.00.

Dupa emisiune Mirela Vaida intra in rolul „Donnei” in musicalul „Mamma Mia”,  primul musical de pe Broadway produs in România, 100% independent, ce a avut premiera anul acesta la sfârsitul lunii mai. La inceput, pentru ca rolul este foarte intens, repetitiile erau foarte solicitante si durau si pana la 12 ore. Proiectul este unul extrem de solicitant, insa Mirela simte ca rolul i se potriveste manusa! 

Cand nu repeta pentru Mamma Mia, Mirela Vaida repeta ca solist vocal pe scena Teatrului de Revista Constantin Tanase. Weekendul trecut vedeta a fost la Vaslui la Festivalul umorului Constantin Tanase. Si cand nu are spectacole la teatru, Mirela Vaida sustine spectacole la evenimente, alaturi de bandul sau, Vaida Show!

Mai presus de toate, Mirela Vaida este mama cu norma intreaga pentru Carla si Vladimir. Vedeta li se dedica trup si suflet, chiar daca recunoaste ca nu mai are timp deloc pentru ea. Indiferent cât de aglomerata ii este agenda si cât de târziu ajunge acasa, Mirela fructifica orice moment alaturi de cei mici. Copii au inceput gradinita, iar vara aceasta au inceput si lectiile de inot, motiv pentru care Mirela este foarte mândra si foarte fericita!

“In tot ce fac, gasesc bucurie! De fapt, cred ca acesta este secretul: sa faci cu bucurie totul si nu vei simti presiune, efort, lehamite, plictiseala! Toate activitatile mele personale si profesionale se completeaza perfect: una o determina pe cealalta si se influenteaza reciproc! Experienta de mama cu norma intreaga  a doi copii mici m-a ajutat in rolul Donna din Mamma Mia! Trairile, emotiile, sentimentul ca-ti “pierzi” copilul in clipa in care el isi ia zborul, iubirea neconditionata si lupta cu viata pentru a-i darui lui tot ce e mai bun, renuntarea la tine pt copii, m-au ajutat extraordinar de mult cand am construit rolul Donna Sheridan. E o parte din mine, din carnea, din sangele si din viata mea acest rol!  de aceea il iubesc! Legat de Bandul meu cu care cant la evenimente de multi ani, Vaida Show, ideea mi-a venit din dorinta de a canta oamenilor! am prins gustul pe scena teatrului de revista, al carei angajata sunt din 2009. Si mi-am dorit sa fac asta, in primul rand din pasiune!!! Iar televiziunea, ce sa mai spun? nu ma mai vad facand altceva! Nu stiu sa mai fac altceva! Mi-a placut sa vorbesc inca din timpul facultatii, cand visam sa devin avocat!! :) Nu simt efort in nimic din ceea ce fac! simt bucurie si atat! Si uneori, un pic de oboseala! Dar e o oboseala frumoasa, fara de care viata mi se pare anosta! Cu toate acestea, copiii mei sunt cel mai frumos “proiect” al nostru si ei imi dau cele mai multe satisfactii! Si da, se poate sa le faci pe toate: sa veghezi toata noaptea la capataiul lor cand au febra si a doua zi sa fii fresh in emisiune, sa stai cu ei in spital, rezemata nopti intregi de un scaun si a doua zi sa joci rolul Donna Sheridan din Mamma Mia, la Sala Palatului, se poate sa canti toata noapte cu bandul, pana la 6 dimineata iar a doua zi sa fii in turneu cu teatrul de revista! Se poate!! Si stiti de ce? pentru ca mereu ii multumesc lui Dumnzeu ca pot face toate astea si pt ca daca imi da de munca, e nedrept sa ma plang eu de oboseala! De aceea fac totul cu bucurie pt copiii mei iar Lui ii multumesc.!”, a declarat Mirela Vaida.

Si pentru ca toamna se numara noutatile, Mirela Vaida promite ca proiectele ei sa nu se opreasca aici!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului