Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern # declaratii Vladimir Draghia #Vladimir Draghia #secrete vedete #barbati showbiz #Florin Ristei

Secretele crailor din showbiz. Cum reusesc sa aiba toate femeile la picioare

Isi sculpteaza trupul la sala, sunt mereu in pas cu moda si reusesc sa fie cuceritori peste masura. Sunt craii din showbiz, care reusesc sa franga inimile multor tinere. Pe langa faptul ca arata trasnet, mai au si mici secrete care le asigura succesul.

Florin Ristei

Sursa foto: traiestemuzica.ro

In anii 2000, pustiul cu ochi albastri Florin Ristei cucerea adolescentele cu refrenul "Ea este Dana/ Colega mea/ Si vreau diseara/ Sa ma plimb cu ea". Acum are toate femeile la picioare. Finala "X-Factor", pe care a castigat-o anul trecut, si emisiunile-concurs de la Antena 1 in care a fost cooptat l-au propulsat in showbiz, asa ca simpla sa aparitie creeaza senzatie printre tinere.

"Nu stiu de ce sunt numit un mare crai. Ar fi culmea sa nu-mi placa femeile si sa nu ies cu domnisoare frumoase. Tot ce pot sa spun este ca nu ma insor, nu am iubita, ies cu cine vreau, cand vreau, la orice ora imi doresc! Sunt un om liber! Pot spune ca in abordarea femeilor sunt oarecum timid, intotdeauna apelez la planul profesional cand vreau sa le cuceresc si le chem la o cantare", a spus Florin Ristei.

CITESTE SI:

Le-ai recunoaste? Uite cum aratau in tinerete vedetele mioritice
4 vedete somere
Banica Jr si Lavinia Parva s-au separat. Detalii incredibile despre cei doi


Vladimir Draghia

Sursa foto: radardemedia.ro

Model, sportiv de performanta, dar si actor cu roluri controversate in telenovele, Vladimir Draghia a avut mereu admiratoare. Arata bine si asta e rodul zecilor de ore petrecute la sala. E galant, mereu zambitor, insa a marturisit ca a suferit din dragoste si asta l-a facut mult mai sensibil. Atat de sensibil incat Vladimir scrie versuri pentru domnisoarele care ii pun inima pe jar.

Bogdan Vladau

Sursa foto: radardemedia.ro

Printre "Burlacii" care starnesc adevarate pasiuni se numara si Bogdan Vladau. Iulia Vantur, Cosmina Pasarin si creatoarea de moda Mihaela Drafta sunt doar trei dintre celebritatile care i-au picat in mreje. Insa Bogdan are numeroase cuceriri la activ si, cu siguranta, o multime de femei care il doresc. "Prefer o frumusete cat mai naturala si, daca se poate, cat mai angelica. Nu imi plac femeile foarte slabe. Imi plac femeile cu forme", spune Bogdan. Aviz amatoarelor!

Stefan Stan

Sursa foto:codrosu.ro

Printre masculii feroce pentru care femeile ar face orice se numara si Stefan Stan. Dupa ce a castigat "Vocea Romaniei", a bifat mai multe relatii, niciuna mai lunga de trei luni. Glasul sau, dar si tinutele sexy pe care le abordeaza par sa fie atuurile sale. Cat despre femeia ideala... "Vreau sa fie Femeie! Fina, responsabila, frumoasa, cu un suflet bun si, foarte important, sa inteleaga viata pe care o duc si lumea aceasta din care fac parte", a spus artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare