Vedete din Romania

#marioara murarescu # deces marioara murarescu #secrete Marioara Murarescu #copil Marioara Murarescu #vedete intern

Secrete pastrate cu sfintenie din viata amoroasa a Marioarei Murarescu ies la iveala

Celebra prezentatoare TV Marioara Murarescu a murit pe 30 ianuarie, la varsta de 66 de ani, dupa o lupta indelungata si extrem de dureroasa cu o boala crunta: cancer la san. Marioara Murarescu a fost intotdeauna o fire extrem de deschisa, insa isi pastra cu sfintenie departe de ochii publicului viata privata.

Ce ascundea Marioara Murarescu

Potrivit apropiatilor, dar si actiunilor sale din timpul vietii, Marioara Murarescu ascundea o poveste de viata impresionanta, insa niciodata nu a vrut sa dezvaluie detalii in acest sens. Ea nu a vorbit de-a lungul vietii sale despre sotul sau, iar pe fiul sau a preferat sa il creasca singura.

Desi a lucrat in televiziune peste 30 de ani, nimeni, nici colegii sai ori prieteni apropiati, nu a putut trece dincolo de viata privata a vedetei. Unii dintre cei mai buni prieteni ai realizatoarei TV au marturisit, pentru cancan.ro, ca Marioara Murarescu a fost casatorita cu un medic cativa ani, insa mariajul cu acesta s-a destramat deoarece el lucra departe de Capitala. In plus, se pare ca Marioara Murarescu nu a acceptat sa faca niciun compromis in ceea ce priveste cariera sa, de aceea nu si-a urmat sotul in provincie.

Nimeni nu stie insa prea multe detalii despre medicul din viata realizatoarei TV, nici macar numele acestuia.

"Stiu ca a fost casatorita cu un doctor, care ar fi tatal copilului ei. Mai mult, nu am cum sa stiu, ca era un subiect delicat si nu mi-am permis s-o intreb vreodata", a declarat un prieten al prezentatoarei TV.

Citeste si: Inspira-te din minimalismul exotic din casa din Malibu a celebrului Leonardo DiCaprio

Petru, fiul lui Liviu Vasilica?

Aceasta discretie a prezentatoarei TV a ridicat la un moment dat mari semne de intrebare asupra existentei acestui medic. Intr-un timp iesisera la iveala zvonuri conform carora tatal real al micutului Petru a fost de fapt cantaretul Liviu Vasilica.

"Se barfea pe la colturi ca ar fi fiul unui cantaret de muzica populara. Printre numele vehiculate a fost si cel al regretatului Liviu Vasilica", a declarat o sursa apropiata vedetei.

Citeste si: Vedete acuzate de copii de abuz sexual

Nu voia sa moara pentru a nu-si lasa fiul singur

Marioara Murarescu a luptat cu cancerul foarte multi ani. Realizatoarea TV isi dorea cu ardoare sa traiasca, de aceea facea tot posibilul sa se vindece. Totul, de dragul fiului sau, pe care il iubea enorm.

"Sa ma consolez? Niciodata! Nu vreau sa mor pentru ca nu concep sa-mi las baiatul singur, sa-mi fac familia sa sufere", marturisea Marioara Murarescu de pe patul de spital unei prietene.

Sursa foto: sanatate.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului