Vedete din Romania

#showbiz #Masterchef #vedete intern #hell's kitchen #iadul bucatarilor # chef florin # preselectii hell's kitchen. hell's kitchen romania

MasterChefii in Iadul Bucatarilor! Dezvaluri din culise: "Se va castiga cu sange!"

Un format celebru, promovat de si mai celebrul bucatar Gordon Ramsay, debuteaza in aceasta toamna la Antena1. Show-ul este cu atat mai asteptat cu cat a fost precedat de un scandal: plecarea de la MasterChef a intregului juriu! Cei trei chefi fac acum dezvaluiri despre ce viata grea ii asteapta pe concurenti.  

Cei trei jurati de la MasterChef promit concurentilor - bucatari profesionisti sau amatori - ca vor dezlantui iadul din aceasta toamna. Daca vanatorii marelui premiu de la Antena 1 cred ca va fi o competitie usoara, se inseala, promit cei trei. Mai mult, dincolo de concurenta intre participanti, va exista o competitie continua chiar cu juratii care sunt porniti sa le faca viata grea concurentilor! Iata ce au sa le spuna juratii celor care vor indrazni sa se inscrie in competitie: 

Chef Florin Dumitrescu: "Hell’s Kitchen inseamna o evolutie in cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din intreaga lume, este produs de o echipa nemaipomenita. In bucatarie este ca in armata, iar din toamna imi veti da dreptate urmarind acest show. James Joyce spunea in “Ulise”: “Dumnezeu a creat mancarea, iar Diavolul a creat bucatarii!”.

Concurentul Hell's Kitchen trebuie sa fie mult mai bataios, iar spiritul de lupta trebuie sa fie foarte prezent. Conteaza fiecare secunda. Cred ca rolul de jurat este mult mai solicitant decat tot ce am facut pana acum. Nu este pentru toata lumea. Un concurent Hell's Kitchen chiar trebuie sa aiba c...e! Aici nu este vorba numai de mancare. Avantajul meu este ca am lucrat numai in restaurante si astfel voi putea spune cine poate face fata si cine nu in acest domeniu.  Foarte multi bucatari vor trece prin niste provocari prin care nu au mai trecut niciodata. Premiul cel mai mare pentru ei va fi experienta de a trai pe propria piele infernul dintr-o bucatarie!".

Chef Catalin Scarlatescu: "Din toamna veti vedea nici mai mult nici mai putin decat iadul din bucatarie. Pana acum doar ati avut impresia ca noi putem fi rai. De aici incolo veti putea vedea ce inseamna reality in bucatarie. Ne dorim ca aceia care vin in acest format sa inteleaga ca acest premiu nu poate fi castigat decat cu sudoarea fruntii si cu sange. Daca nu esti constant si perseverent, nu ai ce cauta aici. Ce m-a motivat pe mine sa fac parte din noul format este ca mi-am dorit mai multa viteza. Este un show foarte dinamic, la un alt nivel. Pot sa spun ca deja sunt mai mult decat norocos si pentru faptul ca suntem in aceeasi formula: cei trei care au invatat Romania sa jurizeze mancarea". 

Chef Sorin Bontea: "Trebuie sa arati ca esti meserias. Acest cooking show va arata oamenilor ce inseamna viata in bucatarie, cu bune, cu rele, cu tensiunile care se nasc intre ei. Este o viata de om. Cel care va castiga marele premiu trebuie sa stie foarte bine sa gateasca, sa stie multe produse, sa se miste foarte repede, sa fie deschis la nou, sa comunice, sa aiba imaginatie". 

CITESTE SI: Top 5 cele mai frumoase printese moderne ale lumii

Cei mai fustangii fotbalisti de la Campionatul Mondial 

Catalin Maruta, parasit! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare