Vedete din Romania

#Sebastian Papaiani spital #Sebastian Papaiani AVC #vedete intern #sebastian papaiani #showbiz

Sebastian Papaiani, nevoit sa stea departe de scena! Actorul a paralizat!

Starea actorului Sebastian Papaiani este in continuare imprevizibila! Actorul de 79 de ani va fi nevoit sa stea departe de scena! Desi peste trei luni are cinci reprezentatii cu piesa „Amadeus”, medicii sustin ca stresul in mijlocul recuperarii i-ar putea fi fatal.

Sebastian Papaiani se afla inca din 23 mai internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar prietenii apropiati il viziteaza saptamanal, scrie ziarulring.ro. Potrivit apropiatilor, actorului i-a paralizat piciorul stang si are ceva probleme de vorbire. in aceste conditii, medicii n-au estimat inca niciun termen pentru externare.

“Initial s-a spus ca e vorba de un accident vascular cerebral (AVC) minor si ca nu sunt probleme majore. Se pare totusi ca lucrurile sunt mult mai avansate daca pacientul are dificultati de comunicare si presupun ca nu vorbeste. Se adauga un trecut patologic suficient de complicat si faptul ca la varsta aceasta onorabila stofa vasculara e inevitabil afectata de ateroscleroza. Asadar, oricate tratamente i s-ar administra, aceste disfunctionalitati se mentin si capacitatea de recuperare e destul de redusa”, a declarat, pentru aceeasi sursa, Tudor Ciuhodaru, specialist in medicina de urgenta si toxicologie la Spitalul de Urgenta „Sf. Ioan”, din Iasi.

Medicul afirma ca revenirea nu va fi usoara.

“Putem vorbi despre recuperare dupa rezolvarea deficitelor motorii si a problemelor de comunicare, dar un termen e greu de estimat. Recuperarea va fi lenta si dificila, in echipa mixta neurolog-logoped. E greu de crezut insa ca se vor putea atinge parametrii de dinainte de AVC, in primul rand din cauza resurselor biologice specifice la o astfel de varsta. In general, barbatii dupa o anumita varsta au un grad de ateroscleroza cerebrala dobandita de-a lungul timpului, asa ca anumiti factori care tin de morfologie sunt greu de corectat”, a completat medicul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului