Vedete din Romania

#catalin botezatu #tv #demisie #relatie #monaco #dani otil #mihaela radulescu

Se muta Dani Otil la Monaco?

Plecarea Mihaelei Radulescu impreuna cu fiul ei Ayan in Monaco nu a fost un lucru usor pentru Dani Otil . Se pare ca iubitul Mihaelei a incercat sa-si dea demisia din televiziune, dar contractul l-a impiedicat.

Dani Otil a vrut sa paraseasca matinalul Antena 1 pe care il prezinta alaturi de Razvan Simion . Demisia i-ar fi fost refuzata de sefi deoarece prezentatorului nu i-a expirat inca contractul, conform revistei "Star". 

Surse din interiorul postului TV, citate de Ziarul Ring, au dezvaluit ca Dani Otil si Razvan Simion au semnat un contract pentru doua sezoane care se va termina peste o luna. Semnarea unui nou contract urma sa aiba loc in toamna, dar Dani ar putea parasi televiziunea pentru a fi alaturi de femeia iubita.

Botezatu il prefera pe Elan pentru Mihaela

Invitat in emisiunea "Acces Direct", Catalin Botezatu si-a dat cu parerea despre situatia Mihaelei Radulescu. El a mai lasat sa se inteleaga ca relatia vedetei cu Dani Otil este doar un moft trecator .

"Eu intr-o relatie cu o femeie pe care o iubesc am doua posibilitati: ori sa nu le iert si sa stau apoi sa sufar singur, ori sa le iert si sa fiu fericit in continuare. Am impresia ca si Elan este ca mine si bine ar face sa o ierte pe Mihaela", a spus designerul la Antena 2. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare