Vedete din Romania

# 40 de kilograme # schimbare Oana Radu #schimbare spectaculoasa #Oana Radu #slabit

Schimbare spectaculoasa! Este uimitor cum arata Oana Radu acum! Nu o mai recunosti! A slabit 40 de kilograme

Oana Radu a devenit cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea “Vocea Romaniei”. Pe atunci Oana marturisea ca nu se simte bine in pielea ei. Dupa concurs a decis sa faca o schimbare in stilul de viata si a reusit sa piarda 40 de kilograme.

 

Acum Oana arata mai bine ca niciodata, insa totul se datoreaza unui efort consistent si unei vointe de fier.

Oana Radua participat la emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” luptandu-se pentru titlul de cea mai stilata vedeta din Romania. Si-a pus in evidenta noua silueta, demna de invidiat, cu tinute una si una. 

Desi a fost acuzata de multe ori ca a apelat la bisturiu pentru a scapa de kilogramele in plus, Oana a negat de fiecare data zvonurile. Aceasta a marturisit ca a reusit sa slabeasca printr-o alimentatie echilibrata, sport si, bineinteles, sustinerea sotului ei, Catalin, care este antrenor de fitness.

Viata Oanei s-a schimbat radical dupa participarea la Vocea Romaniei

Dupa participarea la Vocea Romaniei, viata Oanei s-a schimbat radical. A devenit antreprenor si are propria afecere, s-a casatorit, a participat la numeroase emisiuni si pare sa nu se opreasca aici. Vedeta este pregatita pentru o multime de alte schimbari care vor veni in urmatoarea perioada.

Oana Radu, pe mana medicilor esteticieni  

Desi nu a apelat la operatii de micsorare a stomacului, cum a fost acuzata de multe ori, Oana Radu a recunoscut ca a ajuns pe mana medicilor esteticieni dupa ce a slabit 40 de kilograme.

"Acum sunt cea mai slaba din viata mea, am 57 de kilograme. Urmeaza sa-mi fac anumite interventii pentru piele, pentru ca am slabit foarte multe zeci de kilograme.

Si da, mai am de gand sa slabesc inca vreo trei kilograme si gata, intram pe mentinere. O sa mai slabesc pana la 54 de kilograme, ma voi mentine acolo o luna sau doua si dupa ii dau pana la 50", a declarat cantareata, pe retelele de socializare.

 Surse foto: vocearomaniei.protv.ro, instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare