Vedete din Romania

#Mioara Velicu #lavinia pintea #anca pandrea #vedete intern #showbiz

Scene infioratoare! Vedete care vorbesc cu sotii morti

Pentru multi dintre noi sunt scene macabre, insa pentru vedetele de mai jos "conversatiile" cu sotii morti sunt ca o alinare si un stimulent puternic de a merge mai departe. Iata care sunt povestile unor nume cunoscute din showbiz, care refuza sa piarda legatura cu partenerii lor de viata trecuti in nefiinta!

Lavinia Pintea



Lavinia Pintea si-a pierdut sotul, regretatul actor Adrian Pintea, in anul 2007, cand a simtit ca nu mai are nicio sansa la fericire. Desi a ramas vaduva la doar 27 de ani, a hotarat sa nu isi mai refaca viata si sa pastreze cat mai vie amintirea actorului. Timp de 7 ani, Lavinia si-a plans sotul in fiecare zi, fara sa se gandeasca la un alt barbat. Anul acesta, insa, tanara vaduva a decis sa ii dea o sansa amicului si colegului sau de serviciu Laurentiu, de care s-a indragostit.

Convinsa ca Adrian Pintea o priveste de acolo, de sus, Lavinia nu l-a primit pe noul partener in viata ei, pana cand nu s-a dus la cripta raposatului sot si l-a intrebat in genunchi daca ar trebui sa accepte sau nu cererea in casatorie inaintata de Laurentiu, chiar din prima zi de relatie oficiala.

Surprinzator, Lavinia l-a visat chiar in acea seara pe Adrian Pintea si a primit semnul de dincolo de moarte pe care il astepta, mai exact aprobarea schimbarii pe care si-o doreste pe plan sentimental.

"Consider ca am primit o noua sansa si ca a venit momentul sa ma bucur de ea. Sunt impacata cu mine, stiu ca nu mi-am incalcat principiile morale si ca nu am nimic sa imi reprosez", a declarat Lavinia Pintea pentru cancan.ro.

CITESTE SI:

Giulia implineste astazi 30 de ani! Vezi cum s-a schimbat cantareata de-a lungul timpului!
Tu ai recunoaste-o acum pe Elena Basescu? Cum a transformat-o sarcina!
Prinsi cu pantalonii in vine: 3 vedete ademenite de prostituate


Anca Pandrea

Sursa foto:libertatea.ro

Au trecut doi ani de la moartea maestrului Iurie Darie, insa Anca Pandrea, partenera lui in ultimii ani de viata, refuza sa accepte plecarea dintre noi. Actrita sustine ca ii poarta pijamalele, sosetele si halatul de baie, are o fotografie cu raposatul ei sot atasata de haine si ii foloseste parfumurile barbatesti.

Anca Pandrea sustine ca, noaptea, vorbeste cu Iurie Darie, ii spune bancuri si rade copios alaturi de el, comportandu-se la fel ca atunci cand locuiau impreuna si se iubeau nespus.

"In jur de 2.30 – 4.00, ma trezesc si vorbesc cu el. Chiar daca iau un somnifer. Merg la bucatarie, imi aprind o tigara si apoi ma intorc in camera si vorbesc cu el. Acum cateva saptamani, l-am simtit ca era foarte suparat pentru ca nu merg sa-mi fac unghiile, sa ma aranjez. A doua zi, am sunat la salon pentru programare", a marturisit Anca Pandrea in urma cu cateva zile.

Mioara Velicu

Sursa foto:spynews.ro

Cantareata de muzica populara Mioara Velicu a marturisit si ea recent ca nu a pierdut comunicarea cu sotul decedat, antrenorul Nicolae Marinescu, care a murit in urma cu un an si jumatate. Indragita artista de folclor spune ca nu a reusit sa depaseasca inca momentul de rascruce si ca se "hraneste"
cu momentele in care ii vorbeste barbatului iubit si il simte aproape.

"Vorbesc singura in casa, nu sunt nebuna, dar vorbesc cu el, am o poza de-a lui si vorbesc cu ea. L-am si visat, isi lua adio de la mine dupa 40 de zile de la moartea lui. A fost tot ce-i mai bun în viata mea!", a declarat Mioara Velicu pentru Antena Stars in urma cu trei saptamani.

Artista sustine ca incearca sa mentina prezenta sotului decedat in casa, pastrandu-i toate lucrurile cu sfintenie: "Mereu e lumina aprinsa la el la mormant. Absolut tot pastrez, ceasul, hainele le pastrez ca pe o relicva!", a adaugat indurerata Mioara Velicu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare