Vedete din Romania

#claudiu bleont #nadine girls aloud #nadine #scandal

Scandal intre Claudiu Bleont si Nadine- mulatra sustine ca a fost hartuita!

Cantareata si actrita Nadine a facut pentru revista Ciao o serie de dezvaluiri compromitatoare la adresa fostului ei coleg de scena, Claudiu Bleont.

Artista a declarat ca Bleont i-a facut o multime de avansuri sexuale si, pentru ca nu i s-a raspuns, acesta a devenit violent si i-a adresat replici vulgare.

Intr-una din seri, in perioada in care se aflau in turneu, Claudiu Bleont a batut la usa camerei in care statea Nadine si a insistat ca vrea sa intretina relatii sexuale cu aceasta.

"Si in noaptea aia, de la cinci la sase dimineata, mi-a batut cu pumnii in usa camerei, urla sa deschid, tot hotelul a auzit si echipa, nu mai puteam de frica, credeam ca imi va sparge usa", a declarat Nadine.

Mai mult decat atat, mulatra afirma ca nu a fost singura care a trecut prin asemenea clipe de cosmar, ci si alte colege au fost supuse unui tratament similar.

Nici sotia lui Claudiu Bleont, Andra Negulescu nu este straina de aceste episoade, dar, in opinia Nadinei, este obisnuita cu un astfel de comportament din partea actorului:

" (N.r- Andra) ma mai lua si peste picior ca eu dramatizez si exagerez certurile dintre ei, ca pentru ei e normal, ca relatia lor asa functioneaza".


Sursa foto : ziaremondene.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului