Vedete din Romania

#sarah jessica parker #amy winehouse #brad pitt #angelina jolie #tom cruise #rihanna #paris hilton #john travolta #saptamana internationala

Saptamana internationala: Tragedie pentru John Travolta

Inceputul anului a adus o tragedie in familia lui John Travolta . Fiul actorului, Jett Travolta , in varsta de numai 16 ani, a fost gasit mort in baie in timpul vacantei familiei in Bahamas, in a doua zi a lui 2009.

Cauza decesului nu a fost cunoscuta la inceput si asta a facut loc la zvonuri si critici la adresa Bisericii  Scientologice, ai carei membri sunt John Travolta si sotia sa. Zvonurile ca Jett suferea de autism, boala nerecunoscuta de Scientologie nu au fost in cele din urma confirmate. Jett a murit in urma unui atac cerebral, dupa mai multe crize pe care familia nu le-a facut publice pana acum.

Sustinatorul cel mai aprig al Scientologiei, Tom Cruise, lauda invataturile sectei. El sustine ca Scientologia l-a ajutat sa scape de dislexie, afectiune de care suferea din copilarie. 

Pentru ca a fost sfatuita sa nu mai ramana insarcinata din motive de sanatate, Angelina Jolie a hotarat sa adopte din nou. Dupa principiul "unde-s multi, puterea creste", actrita si sotul ei Brad Pitt planuiesc sa infieze inca o fetita din Etiopia, probabil pentru a-si creste sansele de a avea pe cineva care sa le aduca o cana cu apa la batranete.

Alte vedete nu se gandesc atat la viitor, cat au regrete pentru trecut. Se pare ca Sarah Jessica Parker regreta ca i-a iertat infidelitatea sotului si a hotarat sa se desparta de el. Kathy Bates regreta ca nu a marturisit mai repede ca a suferit de cancer ovarian, fiind convinsa ca experienta ei le-ar fi ajutat si pe alte femei.

Paris si Londra

Paris Hilton a tinut prima pagina a publicatiilor mondene in aceasta saptamana cu declaratiile despre Paris Hiltonexperienta ei sexuala. Cantareata a declarat ca a facut sex doar cu cateva persoane, iar cu restul barbatilor din viata ei a preferat saruturile. Chiar daca s-a despartit de iubitul ei Benji Madden in luna noiembrie, Paris se gandeste la copii si vrea ca pe prima ei fetita sa o cheme Londra.

Sfarsitul lui 2008 a adus pentru Amy Winehouse un nou iubit, cu care petrece in Caraibe de dinaintea Craciunului. Ea se simte atat de bine dupa ce a renuntat la Blake incat a renuntat la orice inhibitie si a fost pozata si filmata de mai multe ori fara sutien in paradisul tropical (Video). Anul nou a adus vesti bune si pentru Rihanna, care a inceput sa poarte un frumos inel de logodna, care confirma zvonurile despre o posibila nunta cu iubitul ei, Chris Brown.

Pentru mai multe detalii despre ce au mai facut vedetele in noul an, reveniti vinerea viitoare la retrospectiva mondena internationala a saptamanii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare