Vedete din Romania

#britney spears #madonna #amy winehouse #saptamana internationala #milla jovovich #ellen degeneres #sex+and+the+city

Saptamana internationala: Revenirea lui Britney

Dupa ce Womanizer a ajuns pe primul loc in topurile muzicale, Britney revine in forta. Cei cativa ani de incidente neplacute pareau sa indice ca Britney va ajunge ca Michael Jackson, dar cantareata pare ca si-a regasit echilibrul interior.

Revenirea lui Britney a fost evidenta la premiile MTV Europe Music Awards , unde Britney a primit doua premii importante: "Act of 2008" si "Album of The Year" pentru Blackout. Cantareata nu a fost prezenta la ceremonia de decernare pentru ca a fost invitata de Madonna pe scena in Los Angeles. In cadrul concertului, Britney a urcat pe scena si a cantat alaturi de Madonna. Socul cel mare a fost ca regina muzicii pop i-a pupat mana lui Britney.

Dupa ce a fost hartuita non stop de paparazzi ani de zile, Britney a hotarat ca e momentul sa lupte impotriva lor, ridiculizandu-i pe site-ul ei. Ea nu e singura care s-a saturat de atentia fotografilor. Nicole Kidman e hotarata sa recurga si la violenta fizica, daca asta e singura modalitate de a-i impiedica pe acestia sa obtina poze cu fiica ei, Sunday Rose . Probabil ca a fost inspirata de Keanu Reeves care, dupa ce a calcat cu masina un paparazzi, a fost declarat nevinovat.

Victoria lui Obama la alegerile prezidentiale americane nu a trecut neobservata vedetelor. Oprah si alti sustinatori au sarbatorit alaturi de el, dar altii au mers si mai departe. Madonna i-a dedicat o piesa in timpul unui concert si, inspirat de victoria electorala a lui Barack, Edward Norton face un documentar despre el.Fetele din Sex And The City

Pentru ca nu putem avea niciodata parte de prea mult sex, se pare ca filmul Sex And The City nu a fost sfarsitul aventurilor lui Carrie si a prietenelor ei. Continuarea a fost deconspirata de catre Kim Katrall care, in ciuda varstei, continua sa se gandeasca mai mult la sex decat la pensie.

La Hollywood, niciodata nu merge totul bine. Referendumul pentru interzicerea casatoriilor gay nu a avut un final fericit pentru Ellen DeGeneres si Portia DiRossi, unul din multele cupluri gay care s-au casatorit in acest an. Casatoriile gay au fost anulate momentan in ciuda deciziei Curtii Supreme de Justitie care le considera legale.

Milla Jovovich are probleme cu bautura, iar Amy Winehouse, in ciuda eliberarii sotului ei de la inchisoare, nu o duce bine. Filmul Quantum Of Solace pentru care urma sa inregistreze melodia de generic, are incasari record in Marea Britanie. Amy a pierdut ocazia de a canta tema Bond pentru ca producarul Mark Ronson se saturase de toanele ei si de consumul de substante ilegale care o impiedica sa fie in forma maxima. 

Chiar daca nimeni nu se astepta ca Britney sa mai revina la succesul initial, cu putin ajutor din partea prietenilor, in aceasta saptamana am vazut ca nimic nu e imposibil. Reveniti vinerea viitoare pentru retrospectiva mondena internationala a saptamanii.

Britney pe scena cu Madonna in Los Angeles:

 

Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare