Vedete din Romania

#natasha richardson #liam neeson #michael jackson #birtney spears #madonna #jesus luz #kylie minogue #bruce willis #justin timberlake #jessica biel #sarah jessica parker #matthew broderick #saptamana internationala

Saptamana internationala: Natasha Richardson a murit

natasha richardson a incetat din viata miercuri, la cateva zile dupa ce a suferit un accident de ski. Fiica marii actrite Vanessa Redgrave, Natasha s-a bucurat de succes in filme si in teatru. Richardson era casatorita cu Liam Neeson, cu care avea doi copii.

Liam Neeson a ramas vaduv in urma unui accident de ski al sotiei. Desi initial, Natasha parea ca se simte bine, ea a intrat in coma luni, 16 martie, dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si a murit la numai doua zile mai tarziu.

Michael Jackson, ale carui concerte ajuta economia afectata de criza a Marii Britanii, si-a facut deja planuri pentru viata de apoi. Secretul excentricului artist a fost dezvaluit de un angajat al lui Gunther Von Hagens , inventatorul plastinarii. Dupa moarte, corpul lui Michael va fi imbalsamat prin metode speciale pentru ca toate vasele de sange si muschii sa fie pastrate cu ajutorul controversatului procedeu.

Ramane de vazut daca Michael va putea sustine cele 50 de concerte pe care si le-a programat la Londra. Britney Spears are si ea probleme in turneu, neputand sa doarma din cauza mesajelor de amenintare la adresa vietii ei. Ea se teme si pentru siguranta celor doi baieti a caror custodie o imparte cu Kevin Federline, fostul ei sot.

Probleme sentimentale

Madonna si JesusMadonna a avut o saptamana plina, de la zvonurile despre o noua adoptie, pana la atentia presei indreptata spre relatia ei cu fotomodelul brazilian, Jesus Luz. Problemele au inceput atunci cand tanarul s-a mutat in apartamentul cantaretei. Una dintre fostele lui iubite a atacat-o pe Madonna si presa a inceput speculatiile despre fidelitatea lui Jesus.

Probleme sentimentale au si Justin Timberlake si Jessica Biel. In mijlocul planurilor de nunta, au aparut zvonuri ca cei doi s-ar putea desparti in curand. Lucrurile nu sunt roz nici in cuplul Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick . Ei lucreaza din greu cu ajutorul unui medium sa-si salveze casnicia, zguduita de infidelitatea actorului. Si Mel Gibson e banuit de adulter, dupa ce a fost fotografiat sarutandu-se cu o tanara pe plaja.

Fotomodele si vedete

Fara griji sentimentale, Bruce Willis a hotarat sa o ia de nevasta pe iubita lui. Se pare ca fotomodelul Emma Heming , mai tanara cu 21 de ani ca actorul, a inceput deja pregatirile de nunta.

Intre Kylie Minogue si noul ei iubit este o diferenta de varsta mai mica. Mai tanar cu 9 ani decat artista, Andres a convins-o sa filmeze impreuna o reclama la un parfum. Aceasta este primul parfum barbatesc cu care isi asociaza imaginea Kylie.

Urmareste reclama filmata de Kylie Minogue si iubitul ei fotomodel:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare