Vedete din Romania

#farah fawcett #michael jackson #saptamana internationala

Saptamana internationala: Michael Jackson, ucis de medicamente?

Vestea mortii lui Michael Jackson a cutremurat intreaga lume. Regele muzicii pop a murit in urma unui stop cardiac. Medicii nu au putut sa faca nimic pentru Michael, care a intrat in coma si a murit la scurt timp, lasand in urma muzica iubita de milioane de oameni si controverse. 

Michael a incetat din viata joi in Los Angeles. Cauza mortii va fi stabilita abia dupa autopsie, dar megastarul ar fi suferit un stop cardiac in urma unei supradoze de analgezice. Testele toxicologice ar putea dura mai multe saptamani.

Avocatul familiei Jackson, Ben Oxman, si fostul impresar al cantaretului, Ben Ammar, au acuzat medicii personali ai lui Jackson de o atitudine iresponsabila privind sanatatea lui Michael. Se pare ca Michael era ipohondru si consuma zilnic cantitati mari de medicamente, inclusiv analgezicul foarte puternic Demerol, care i-a fost administrat chiar inainte de atacul de cord.

"Am fost foarte critic in legatura cu folosirea de medicamente pentru calmarea durerilor. Le-am spus omenilor astora ca nu voi tacea daca Michael va muri intr-o zi si nu voi lasa acest lucru necunoscut", a declarat avocatul familiei Jackson reporterilor stransi la spital.

Moartea lui Michael a starnit reactii puternice din partea colegilor de breasla si a fanilor. Madonna, Cher, Whitney Houston si multi altii nu si-au ascuns durerea cauzata de pierderea Regelui muzicii pop.

Vanzarile albumelor lui Michael au crescut vertiginos dupa moartea lui. In topul iTunes, cel mai mare magazin digital de muzica din SUA , cele mai multe albume ale lui Michael au urcat deja in primele 100 de pozitii. Albumele lui Michael ocupa primele 15 pozitii in topul de vanzari al Amazon.com.

 

Farah Faw cett, rapusa de cancer

Ingerul lui Charlie, Farah Fawcett , a incetat din viata joi dupa o lunga lupta cu cancerul de colon. Alaturi de ea au fost pana in ultima clipa prietena ei cea mai buna si partenerul ei de viata Ryan O'Neal .

Farah si Ryan au avut o relatie de lunga durata, in urma careia au ramas prieteni buni, dar de cand actrita a fost diagnostica cu cancer, el i-a fost permanent alaturi. Cei doi au un fiu impreuna si planuiau sa se casatoreasca, dar situatia medicala a lui Farah s-a complicat si acest lucru nu a mai fost posibil.

 

Urmareste videoclipul piesei Black or White a lui Michael Jackson:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului