Vedete din Romania

#tom hanks #charlize theron #david hasselhoff #madonna #pink #michael jackson #enrique iglesias #britney spears #liz hurley #lady gaga #brad pitt #angelina jolie #saptamana internationala #paris hilton

Saptamana internationala: Lady Gaga isi pune vaginul la bataie

In aceasta saptamana, Lady Gaga a promis fanilor unui concert amanat ca vor avea parte de un cadou din partea vedetei: "O sa arat Philadelphiei vaginul meu" a declarat cantareata. Mai nou, cuplul perfect Angelina Jolie si Brad Pitt nu o duce prea bine. Cei doi par din ce in ce mai distanti unul cu celalalt, iar Angelina planuieste sa adopte un copil alaturi de fratele ei.

Lady Gaga nu se opreste de la nimic atunci cand e vorba de satisfactia fanilor ei. Pentru a contracara neplacerea fanilor dupa reprogramarea unui concert, ea s-a oferit sa le ofere ceva unic. Cantareata a promis ca isi va arata vaginul cu ocazia noului concert

Viata de vedeta

Madonna i-a tocmit dascal de engleza fotomodelului brazilian.

Pink insista ca e bisexuala, dar se tot intoarce la acelasi barbat.

Gusturile nu se discuta. Charlize Theron viseaza la fundul lui Tom Hanks.

David Hasselhoff a ajuns din nou in coma alcoolica. Se pare ca actorul din Baywatch se tine pe picioare doar cat sa isi mai cumpere bautura.

Saptamana proceselor: Paris Hilton e data in judecata pentru ca nu si-a facut treaba, Michael Jackson pentru drepturi de autor, iar Enrique Iglesias pentru un accident auto.

Obosita rau de succes, Beyonce isi ia vacanta doi ani.

Liz Hurley are parte de cele mai bune partide de sex cand e la tara.

Nici pe scena Britney Spears nu scapa de fanii infocati.

"Mami, alti copiii au si tata si unchi! Eu de ce am doar unul?"

Relatia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt ar putea fi in pericol din cauza deciziei actritei de a adopta un copil impreuna cu fratele ei James Haven Voight . Brad nu este deloc incantat de idee, mai ales ca Angelina are o relatie foarte speciala cu James, cei doi frati sarutandu-se in public acum mai multi ani.

Angelina l-ar putea indeparta pe Brad definitiv cu noul plan. Actorul a fost vazut deja de mai multe ori in New York in compania fostei neveste, Jennifer Aniston. Chiar daca Brad o foloseste pe Jennifer doar pe post de confident, sentimentele dintre cei doi s-ar putea reaprinde, mai ales ca nici ea nu a gasit fericirea dupa despartire.

Dupa aproape patru ani impreuna, trei copii adoptati si trei biologici, Angelina si Brad se pare ca au ajuns intr-un impas, pe seama caruia presa de scandal va continua sa speculeze zilnic, lovind cu putere in cuplul care a fost adulat pe prima pagina atata timp.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului