Vedete din Romania

#paris hilton #justin timberlake #tom jones #hugh jackman #nicole kidman #beyonce #saptamana internationala

Saptamana internationala: Beyonce vrea sa fie actrita

Beyonce, nemultumita de statutul de cantareata, vrea sa joace in continuare in filme. Filmul biografic in care joaca rolul lui Etta James va fi lansat in curand, dar vedeta viseaza la un rol de fata Bond.

Dupa dezamagirea Dreamgirls, unde Beyonce a ramas intr-un con de umbra cand Jennifer Hudson a castigat premiul Oscar, ea incearca acum sa intre in gratiile Academiei Americane de Film care adora filmele inspirate din viata cantaretilor. S-a straduit mult sa intre in pielea lui Etta James, si cand a fost vorba de droguri, a vizitat un centru de tratament si recuperare pentru a aduna experienta.

Beyonce viseaza si la rolul de fata Bond inspirata de succesul noului film Quantum of Solace pe marile ecrane. Banii o lasa insa rece pe Judi Dench care a hotarat ca nu va mai interpreta rolul M in alte filme din seria James Bond

Cel mai sexy barbat al anului 2008Coplesita de experienta maternitatii, Nicole Kidman vrea sa renunte la actorie, dar atunci cand bine vorba de promovarea unui film, face furori, cu sau fara sa vrea. Nici partenerul ei din pelicula Australia, Hugh Jackman, nu se lasa mai prejos. El a fost declarat de revista People cel mai sexy barbat al anului 2008.

Vedetele se lupta sa impace viata personala cu cea profesionala. Scarlett Johansson se straduieste sa inceapa o familie, iar Paris Hilton a ramas fara iubit. Heather Locklear are probleme cu legea. Nici Celine Dion nu o duce bine, pentru ca are probleme cu vocea si a fost nevoita sa anuleze mai multe concerte

Daca Beyonce lupta pentru a trece de la muzica la actorie, Kevin Costner prefera muzica, iar Tom Jones da concerte pe strada pentru a strange fonduri pentru proiecte caritabile.

Pentru retrospectiva mondena internationala a saptamanii, reveniti vinerea viitoare. Dar pana atunci, sa vedem cat de bine se joaca Beyonce pe ea insasi intr-un sketch Saturday Night Live in care Justin Timberlake devine dansatorul ei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare