Vedete din Romania

#Florentina Opris halloumi #vedete intern #Florentina Opris #showbiz #reteta

Salata de mazare cu halloumi, recomandata de Florentina Opris

Salata de mazare cu halloumi, recomandata de Florentina Opris Florentina Opris, realizatoarea emisiunii „Sport,Dieta & o Vedeta”, ne recomanda pentru aceasta perioada o salata satioasa, cu putine calorii si care iti furnizeaza energie pentru intreaga zi: salata de mazare cu halloumi.

Halloumi este branza traditionala din Cipru, care poate fi preparata pe gratar sau in tigaie, deoarece are un grad de topire foarte ridicat!

Ingrediente:

  • 1 pachet branza Halloumi 
  • 700 g cartofi sucul de la 1 lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline menta tocata
  • 75g pachet mazare

Mod de preparare:

Fierbe cartofii intr-o oala de apa care fierbe timp de 15-20 de minute sau pana cand incep sa se inmoaie, apoi adauga mazarea in ultimele 2 minute! Se scurg si se pun intr-un castron mare de servire. Intr-o tigaie la foc mare, se prepara halloumi pana face o crusta aurita, pe ambele parti.


Intre timp, se toarna sucul de lamaie intr-un castron mic, amestecati in ulei de masline si menta, si se toarna peste mazare si cartofi. Se amesteca totul impreuna,  apoi pune halloumi ca si topping. Se serveste imediat!
Florentina Opris, fiind Ambasadorul unui Stil de Viata Sanatos, a fost gazda evenimentului Mediterranea Halloumi Night, unde alaturi de ambasadorul Ciprului la Bucuresti si de chefi recunoscuti, a scos in evidenta importanta algerii retetelor si ingredientelor de calitate in viata noastra, avand in vedere “stresul cotidian, alimentatia slab calitativa si lipsa sportului din viata noastra”! 
“Ma bucur tare mult, ca in fiecare zi aud oameni ce se intereseaza de stilul lor de viata si ce anume trebuie sa faca, ca ea sa fie imbunatatita! Ma bucur ca sunt un exemplu pentru ei si le pot recomanda din experienta mea, lucuri ce aduc un raport mare pentru sanatatea si starea lor de bine!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare