Vedete din Romania

#x-factor #vedete intern #salari x factor

Salariul de jurat la X Factor. Cat au castigat cele 3 vedete in acest sezon

Salariile juratilor de la emisiunile de talente au facut mare valva, mai ales ca au fost vehiculate sume exorbitante. Iata insa cat castiga cu adevarat juratii X Factor pentru un sezon.

Bittman, Cheloo si Delia nu au primit, insa, sute de mii de euro pentru a se afla la masa juriului, asa cum se zvonea in presa la un moment dat, dar nici nu se poate spune ca ar avea de ce sa se planga. Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, cei trei mentori de la "X Factor" ar fi fost remunerati cu 60.000 de euro fiecare, la care se adauga cheltuielile de transport, mancare si altele.

In primul sezon X Factor, jurati au fost Paula Selling, Adi Sana si Mihai Morar. Salariile vehiculate initial in presa erau de 160.000 de euro pentru fiecare jurat. 

O alta vedeta care castiga bini frumosi din prezentarea showurilor de talente este Pavel Bartos. Potrivit click.ro, simpaticul prezentator ar primi pentru presatia sa in emisiunile Vocea Romaniei si Romanii au talent, 15.000 de euro. 

CITESTE SI

Cine vaneaza averea colosala lasata de Paul Walker 

Vedete care au slabit enorm. Secretele lor 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului