Vedete din Romania

#monica columbeanu #voicu panzar #sarut

S-au sarutat Monica si Voicu in club?

Dupa publicarea SMS -urilor de la Moni catre fostul ei sofer, scandalul se prelungeste cu marturia unui brasovean care sustine ca i-a vazut pe cei doi sarutandu-se in club, in urma cu un an.

Martorul sustine ca, in luna februarie 2009, Monica si Voicu Panzar pareau foarte apropiati, intr-un club din Brasov: "I-am vazut atunci dansand lasciv, impreuna, iar spre dimineata au inceput sa se sarute de mama focului".

"S-a intamplat in urma cu un an, prin februarie. Am observat ca daca vreo fata incerca sa intre in vorba cu el, Monica devenea foarte nervoasa . Sunt consternat cand o vad la televizor spunand cat il iubeste pe Irinel si cum se da dupa cires cu Voicu. Ii place viata", a adaugat martorul anonim, citat de Libertatea.

Dezvaluirea ar putea pune in pericol echilibrul din casnicia Monicai cu Irinel, mai ales datorita faptului ca sotii Columbeanu petrec din ce in ce mai putin timp impreuna. Atunci cand nu e plecata din tara, Moni prefera sa stea in apartamentul din Piata Victoriei si cei doi nu au mai fost vazuti impreuna la nici un eveniment monden in ultima vreme.

Monica ignora SMS-urile

Proaspat intoarsa din Marea Britanie, Monica a explicat ca nu o intereseaza SMS-urile publicate si ca nu ia in seama spusele fostilor angajati.

"Nu pot sa-mi ghidez viata dupa ce spun niste fosti angajati. Nu stiu ce a aparut in presa si multe sms-uri puteau sa fie reeditate si interpretate", a spus Monica, la "Happy Hour".

 

Citeste si

Citeste SMS-urile Monicai Columbeanu catre Voicu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare